STEAUA-OSMANLISPOR LIVE VIDEO ONLINE 2016 PROTV DOLCE SPORT 2-1

STEAUA a câştigat cu scorul de 2-1 în faţa lui Osmanlispor, în cel de-al cincilea meci jucat în grupele Ligii Europa. Roş-albaştrii au revenit după ce la pauză erau conduşi cu 0-1.

24 nov. 2016, 08:18
STEAUA-OSMANLISPOR LIVE VIDEO ONLINE 2016 PROTV DOLCE SPORT 2-1

Steaua a obţinut joi seara primul său succes în actuala ediţie a grupelor Ligii Europa. Cu sabia deasupra capului, pentru că orice alt rezultat în afara victoriei o elimina practic din competiţie, vicecampioana României a început timorată meciul cu Osmanlispor şi nu a fost capabilă să creeze faze la poarta adversă. Ba mai mult, turcii au fost cei care au marcat şi zburdau pe teren, spre o calificare ce le părea facilă.

După pauză lucrurile s-au schimabt însă radical. Două lovituri libere executate de Boldrin au fost transformate în goluri de Momcilovic şi Tamaş. În termeni practici, victoria o menţine pe Steaua în cursa de calificare în 16-imile Ligii Europa, însă trupa lui Reghe trebuie să îndeplinească o condiţie mai grea decât cea de joi seară: să câştige peste două săptămâni, la Villarreal.

În celălalt meci al grupei, spaniolii de la Villarreal au remizat pe terenul lui FC Zurich, scor 1-1, fiind egalaţi din penalty, în minutul 87.

Clasament:

1. Osmanlispor 5 2 1 2 8:7 7
2. Villarreal 5 1 3 1 7:7 6
3. Steaua București 5 1 3 1 4:5 6
4. Zurich 5 1 3 1 5:5 6

Cele mai importante faze ale meciului:

Min. 86 GOOOL Steaua! Gabi Tamaş marchează cu o senzaţională lovitură de cap, din centrarea lui Boldrin, din lovitură liberă! Steaua-Osmanlispor 2-1!

Min. 82 Achim şutează peste poartă, din 5 metri! Fotbalistul Stelei a reluat din drop, după o lovitură de colţ.

Min. 77 Momcilovic şutează foarte puternic, din afara careului, iar şutul său îl găseşte nepregătit pe portarul turcilor, care respinge cu dificultate.

Min. 74 Şut Vlad Achim, din afara careului, dar portarul lui Osmanlispor reţine mingea.

MIN. 68 GOOOL Steaua! Boldrin execută foarte bine o lovitură liberă de pe dreapta, în fapt un corner mai scurt, portarul lui Osmanli respinge în faţă, iar Momcilovic reia în plasa porţii turcilor. Steaua – Osmanlispor 1-1!

Min. 60 William de Amorim ratează prima mare ocazie a Stelei. Aflat în centrul careului, la 10 metri de poartă, el şutează din prima puţin peste transversală!

Min. 46 A început repriza secundă.

Min. 45 Finalul primei reprize.

Min. 37 Niţă o salvează pe Steaua! Şut Regattin, lângă bară, din pasa lui Delarge, dar portarul nostru scoate în corner. Turcii au fost foarte aproape să facă 2-0.

Min. 30 GOL OSMANLISPOR! Momcilovic este depăşit total de Vrsajevic în careul nostru şi centrează în centru la Ndiaye , care reia în plasă. Steaua – Osmanlispor 0-1!

Min. 23 Raul Rusescu execută o lovitură liberă de la 23 de metri pentru Osmanlispor, dar Florin Niţă reţine fără probleme.

Min. 15 Şut centrare al lui Adi Popa, mingea este deviată uşor cu capul de Momcilovic, dar portarul lui Osmanlispor reţine balonul.

Min. 9 Ripostă a turcilor, dar Niţă reţine un şut pe jos, de la 25 de metri.

Min. 6 Steaua are primul corner al meciului. Contraatac rapid al echipei noastre, dar şutul lui Adi Popa este respins de un fundaş turc în afara terenului de joc.

Min. 1 A început Steaua – Osmanlispor.

Echipele de start:

Steaua: Niță – Tamaș, Moke, Toșca, Momcilovici – Pintilii, Muniru – Enache, Boldrin, De Amorim – Adi Popa
Rezerve: Stăncioiu, Simion, Golubovic, Jakolis, Aganovic, Achim, Bourceanu

Osmanlispor: Karcemarscas – Vrsajevic, Curuksu, Prochazka, Pinto – Cagiran, Maher – Regattin, Ndiaye, Delarge – Rusescu
Rezerve: Arikan, Demir, Guven, Lawal, Webo, Kilicaslan, Bayir

DOLCE SPORT şi PRO TV transmit LIVE VIDEO ONLINE STREAM meciul STEAUA OSMANLISPOR

STEAUA OSMANLISPOR LIVE VIDEO ONLINE STREAM. Steaua este obligată să câștige meciul cu Osmanlispor pentru a mai spera la calificare. Dacă nu vor câștiga diseară iar în celălalt meci al Grupei L se va impune oricare dintre Zurich și Villarreal, atunci roș-albaștrii vor fi eliminați matematic din UEFA Europa League.

 


STEAUA OSMANLISPOR LIVE VIDEO. Peste 100 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor care vor fi prezenţi la partida dintre Steaua şi Osmanlispor, din etapa a cincea a grupelor Europa League, care se va disputa joi, pe Arena Naţională.

Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 18.00 doar pe bază de bilete sau invitaţii. Intrarea în stadion, accesul publicului prin turnichete, paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului în stadion se realizează cu agenţi ai societăţii de pază şi protecţie contractată de organizator. Pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în arena sportivă, Jandarmeria Capitalei recomandă spectatorilor să vină din timp la stadion, începând cu ora deschiderii porţilor de acces, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei Capitalei, remis MEDIAFAX. 

Jandarmeria Capitalei informează suporterii că legislaţia în vigoare interzice persoanelor fizice deţinerea, folosirea sau efectuarea oricăror operaţiuni cu materiale pirotehnice aşadar, spectatorii nu au voie să deţină sau să introducă în stadion astfel de obiecte.

Spectatorilor le este interzis sã staţioneze pe scările care delimitează sectoarele din stadion, sã ocupe alte locuri decât cele prevãzute pe documentele de acces, precum şi refuzul eliberãrii acestora la avertismentul verbal al reprezentanţilor societãţii specializate de protecţie şi pazã sau al forţelor de ordine. De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ura naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.

Este interzis accesul în stadion cu substanţe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuţite, pumnale ori alte asemenea obiecte care pot pune în pericol siguranţa participanţilor la această competiţie sportivă.

Participanţii la această manifestare sportivă trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele către locul de desfăşurare a meciului, în apropierea şi în incinta arenei sportive.

STEAUA-OSMANLISPOR LIVE VIDEO ONLINE 2016 PROTV DOLCE SPORT: FABULOS! Accidentare IN SOMN pentru un stelist inaintea meciului cu Osmanlispor. Ce anunta Reghecampf

Reghecampf vrea neaparat sa castige contra turcilor de la Osmanlispor. Numai o victorie o tine pe Steaua in calcule pentru calificare. Antrenorul spune ca lui Mitrea i s-a blocat spatele in somn, iar prezenta sa in lotul de meci pentru maine e sub semnul intrebarii.

Nu avem probleme de lot, in afara celor mai vechi, pe care le stiti. Suntem pregatiti si sper ca maine seara sa avem parte de un meci bun, la sfarsitul caruia sa ne bucuram toti. Am discutat cu jucatorii, le-am aratat foarte multe goluri marcate de Osmanlispor si cred ca sunt pregatiti pentru meciul de maine seara. 

La antrenamentul de azi a trebuit sa improvizez, am avut un jcuator care s-a accidentat azi-noapte, in somn, in pat. Asa mi s-a transmis, nu e de ras. I s-a blocat spatele lui Mitrea si nu a putut face antrenamentul de azi!”, a spus Reghecampf.

STEAUA-OSMANLISPOR LIVE VIDEO ONLINE 2016 PROTV DOLCE SPORT: Steaua și-a complicat serios viața în actuala ediție de Europa League. Cu două etape înainte de final, roș-albaștrii sunt pe ultimul loc, cu trei puncte, în timp ce Zurich și Villarreal au câte 5 puncte iar Osmanlispor, 7.

Cum se poate califica Steaua: 

1. Câștigă cu Osmanlispor și Zurich – Villarreal se termină egal. În acest caz, Stelei îi mai trebuie o victorie la Villarreal, în ultima rundă, succes ce ar asigura accesul în primăvara Europa League, indiferent de ultimul rezultat al grupei, dintre Osmanlispor și Zurich.

2. Remizează cu Osmanlispor și Zurich – Villarreal se termină la fel, nedecis. În acest caz, Steaua va fi obligată să câștige la Villarreal, dar va trebui să se roage și ca Osmanlispor să câștige meciul cu Zurich. În acest caz, cu 7 puncte, roș-albaștrii ar termina pe 2 în grupă, cu un punct peste Villarreal și Zurich.

Cum se poate rata calificarea

Dacă Steaua nu se va impune în fața lui Osmanlispor iar în celălalt meci al Grupei L se va impune oricare dintre Zurich și Villarreal, atunci roș-albaștrii vor fi eliminați matematic din Europa League.

Echipele probabile

Steaua: Fl. Niță – Tamaș, Moke, Toșca, Momcilovic – Pintilii, Muniru – Enache, Boldrin, Ad. Popa – De Amorim
Antrenor: Laurențiu Reghecampf

Osmanlispor: Arikan – Bayir, Curuksu, Prochazka, Pinto – Cagiran, N’Diaye – Umar, Maher, Delarge – Webo
Antrenor: Mustafa Akcay 

GRUPA L

S-au jucat:

Osmanlispor – STEAUA 2-0
Villarreal – Zurich 2-1

Zurich – Osmanlispor 2-1
STEAUA – Villarreal 1-1

Osmanlispor – Villarreal 2-2
STEAUA – Zurich 1-1

Villarreal – Osmanlispor 1-2
Zurich – STEAUA 0-0 

Clasament

Au mai rămas de jucat

Azi
STEAUA – Osmanlispor (20:00)
Zurich – Villarreal (20:00)

Joi, 8 decembrie
Osmanlispor – Zurich (18:00)
Villarreal – STEAUA (18:00).

Ce a fost în partida tur!

OSMANLISPOR-STEAUA 2-0. Echilibrul s-a rupt mai întâi în teren, când în finalul primei reprize Gabriel Enache a lovit cu capul un adversar, în încercarea de a se demarca în careul turcilor. A văzut direct cartonaşul roşu, iar la pauză Reghecampf a făcut o mutare menită să limiteze pagubele. Nu s-a mai gândit la victorie şi a scos un atacant, Golubovic, introducând un fundaş, Mitrea.

Visul egalului s-a sbulberat însă la un sfert de oră de la reluare, când Tamaş a avut o intervenţie târzie în careului de 16 metri, a luat picioarele adversarului şi arbitrul a dictat penalty. Diabate a transformat şi Steaua s-a prăbuşit. Până la final a mai punctat Umar şi, ca element de culoare, la turci a intrat Rusescu.

Cele mai importante faze ale meciului:

Min. 78 Raul Rusescu intră în teren împotriva Stelei. Atacantul român a intrat în joc la Osmanlispor, în locul lui Diabate, marcatorul primului gol.

Min. 74 GOL Osmanlispor! Thiago Pinto centrează pe jos de pe stânga în centrul careului nostru, de unde Umar reia în poarta noastră. Osmanlispor-Steaua 2-0. 

Min. 67 Ultima schimbare la Steaua, Jakolis intră în locul lui William de Amorim.

Min. 64 GOL Osmanlispor. Diabate a transformat fără probleme lovitura de la 11 metri. Osmanlispor-Steaua 1-0.

Min. 63 Tamaş are o intrare întârziată la Ndiaye, iar arbitrul dictează penalty pentru Osmanlispor.

Min. 61 Şut Laval, de la 18 metri, însă pe centrul porţii, iar Niţă reţine.

Min. 60 A doua schimbare la Steaua. Boldrin este înlocuit cu Tănase.

Min. 46 Schimbare la Steaua, dictată de necesităţi de ordin tactic, după eliminarea lui Enache. A intrat Bogdan Mitrea în locul lui Golubovic.

Min. 45+2 Gabi Enache vede direct cartonaşul roşu după ce a lovit cu capul un adversar!

Min. 38 Şut pe jos Adi Popa, din 16 metri, însă reţine portarul turcilor. Execuţia a fost însă destul de moale.

Min. 25 Ocazie Steaua! Contraatac rapid al echipei noastre, dar Adi Popa nu reuşeşte să finalizeze. Acţiunea s-a purtat în mare viteză.

Min. 13 Regattin recuperează o minge din picioarele lui Tamaş şi rămâne singur cu portarul Niţă, care ajunge însă primul la minge. Cei doi se ciocnesc, iar jucătorul lui Osmanlispor primeşte galben, pentru fault în atac.

Min. 4 Jucătorii gazdelor au dejucat ieşirea la ofsaid a fundaşilor Stelei, dar avem noroc. Niţă este mai rapid şi reţine mingea în faţa a patru adversari!

Min. 1 A început meciul de la Ankara.

OSMANLISPOR STEAUA LIVE STREAM VIDEO ONLINE PRO TV DOLCE SPORT. Echipele de start la meciul OSMANLISPOR STEAUA

Echipele de start:

STEAUA:  Niță – Enache, Tamaș, Moke, Toșca – Bourceanu, Aganovici – Popa, Boldrin, De Amorim – Golubovici.

OSMANLISPOR: Karcemarskas – Altinay, Demir, Curuksu, T.Pinto – Lawal, Cagiran – Umar, Ndiaye, Ragattin – Diabate.

OSMANLISPOR STEAUA LIVE STREAM VIDEO ONLINE PRO TV DOLCE SPORT. Laurenţiu Reghecampf susţine că STEAUA se va bate cu OSMANLISPOR pentru locul secund în grupă. „Pentru noi începe o nouă perioadă, e foarte important să avem parte de un rezultat pozitiv. Probabil că ei au individualităţi, dar ca echipă nu cred că au echipa pe care noi o avem. Sper că acest lucru să se vadă în meci, sper ca jucătorii noştri să dea dovadă de maturitate şi, la sfârşitul celor 90 de minute, să ne bucurăm şi să avem parte de un rezultat pozitiv. Deocamdată, singura favorită din grupa e Villarreal. Acest prim meci e foarte important, mai ales dacă acel meci se joacă împotriva echipei cu care, pe hârtie, te lupţi pentru locul al doilea. De aceea spun că şi un egal e bun pentru noi”, a declarat Reghecampf înainte de OSMANLISPOR STEAUA, meci care va fi LIVE STREAM VIDEO ONLINE la PRO TV şi DOLCE SPORT.

OSMANLISPOR STEAUA LIVE STREAM VIDEO ONLINE PRO TV DOLCE SPORT. Venită în Grupa L din urna a patra, Osmanlispor a intrat în Europa la numai un an de la repromovarea în Super Liga din Turcia. Pentru a ajunge în grupele UEFA Europa League, clubul din Ankara a plecat din turul II preliminar şi le-a eliminat pe Zimbru Chişinău (Moldova), Nomme Kalju (Estonia) şi Midtjylland (Danemarca).

 

OSMANLISPOR STEAUA LIVE STREAM VIDEO ONLINE PRO TV DOLCE SPORT. Gigi Becali a dezvăluit primul „11” cu care Steaua va aborda meciul cu Osmanlispor. „Am bază în ăia trei: Boldrin – care este dirijorul operei, Popa – care este ucigaş şi De Amorim, care e mângâietorul, cum să-i zic. Tănase o să joace a doua repriză, cred. Moke va fi fundaş central, Toşca va fi fundaş stânga. Lângă Bourceanu va fi ori Achim, ori Muniru. În repriza a doua vor intra Tănase. I-am zis să facă echipa cum vrea el, dar patru jucători trebuie să joace: Popa, Boldrin, De Amorim şi Tănase. Eu nu am dat pe un jucător două milioane de euro ca să-l distrug. Reghe a făcut o strategie şi mi-a zis că o să joace cu De Amorim şi îl bagă pe Tănase în a doua repriză. Dar ce credeţi voi că nu ne consultăm? Că patronul stă ca prostul şi nu ştie nimic? Eu stau şi mă gândesc, mă concentrez, ca să trimit energii pozitive, să câştigăm”, a declarat Gigi Becali înaintea meciului OSMANLISPOR STEAUA.

 

OSMANLISPOR STEAUA LIVE STREAM VIDEO ONLINE PRO TV DOLCE SPORT. „Voi juca pentru prima dată împotriva echipei mele de suflet. Noi suntem o echipă care nu are experiență europeană, dar suntem o echipă bătăioasă. Mi-aș fi dorit ca Steaua să ajungă în Champions League, din păcate ne întâlnim în Europa League. Steaua are capacitatea și puterea să meargă mai departe și fără jucătorii care au plecat. Era momentul să se transfere și ei. Nu știu cum voi reacționa dacă voi marca”, a spus Raul Rusescu, atacantul lui Osmanlispor, înaintea meciului OSMANLISPORT STEAUA LIVE STREAM VIDEO ONLINE PRO TV DOLCE SPORT.>

OSMANLISPOR STEAUA LIVE STREAM VIDEO ONLINE PRO TV DOLCE SPORT. Echipele probabile la meciul OSMANLISPOR STEAUA

OSMANLISPOR: 99. Karcemarskas – 2. Vrsajevic, 21. Prochazka, 61. Curuksun, 15. Tiago Pinto – 35. Cagiran, 6. Guven – 27. Umar, 10. N’Dyaie, 28. Delarge – 24. Rusescu.

STEAUA: 1. Niţă – 44. Enache, 4. Tamaş, 21. Moke, 13. Toşca – 55. Bourceanu, 20. Achim – 77. Ad. Popa, 27. Boldrin, 29. De Amorim – 14. Golubovic.

OSMANLISPOR STEAUA LIVE STREAM VIDEO ONLINE PRO TV DOLCE SPORT. Meciul OSMANLISPOR STEAUA din prima etapă a Grupei L a UEFA EUROPA LEAGUE, se joacă, joi, LIVE STREAM VIDEO ONLINE la PRO TV şi DOLCE SPORT de la ora 22:05. PRO TV şi DOLCE SPORT transmit LIVE meciul OSMANLISPOR STEAUA.