STEAUA SPORTING PLAY OFF LIGA CAMPIONILOR. Dică pregăteşte o surpriză uriaşă în primul 11

STEAUA SPORTING PLAY OFF LIGA CAMPIONILOR. Nicolae Dică pregăteşte surpriză de proporţii în echipa de start pe care o va trimite în meciul STEAUA SPORTING, din PLAY OFF LIGA CAMPIONILOR.

21 aug. 2017, 14:02
STEAUA SPORTING PLAY OFF LIGA CAMPIONILOR. Dică pregăteşte o surpriză uriaşă în primul 11

STEAUA SPORTING PLAY OFF LIGA CAMPIONILOR. Nicolae Dica  intentioneaza sa-l titularizeze pe Lucian Filip, un jucator care a disputat un singur meci in ultimele 15 luni, in meciul STEAUA SPORTING.

STEAUA-SPORTING. Unde mai găseşti şi cât costă BILETELE la STEAUA – SPORTING

STEAUA SPORTING PLAY OFF LIGA CAMPIONILOR. Lucian Filip a suferit doua accidentari grave si a revenit in meciul cu Juventus de sambata, dar Gigi Becali a anuntat ca Nicolae Dica il va titulariza. „Am vorbit cu Dica si mi-a spus ca acolo va juca Filip. Cu Juventus a fost cel mai bun de pe teren. Nu ma asteptam la asa ceva, am ramas uimit cand am vazut. N-a jucat atata timp si a jucat de parca era de o viata”, a spus Gigi Becali.

PRO TV LIVE STEAUA SPORTING (ora 21:45) LIVE VIDEO ONLINE STREAM STEAUA SPORTING

STEAUA SPORTING PLAY OFF LIGA CAMPIONILOR. Gigi Becali a mentionat ca Nicolae Dica nu este foarte convins sa-l titularizeze pe Constantin Budescu. „Budescu este jucatorul care e recomandat pentru jocurile astea, in care adversarii sunt mai buni. Printr-o lovitura libera, printr-o sclipire, poate sa rezolve meciul”, a adaugat Gigi Becali.

STEAUA-SPORTING LIGA CAMPIONILOR. Lovitură FINANCIARĂ pentru GIGI BECALI

STEAUA SPORTING PLAY OFF LIGA CAMPIONILOR. Cum poate arata STEAUA la meciul cu SPORTING: Nita – Enache, Larie, Momcilovic, Junior Morais – L. Filip, Ov. Popescu – Golofca, Teixeira, Fl. Tanase – Alibec.

STEAUA SPORTING PLAY OFF LIGA CAMPIONILOR. Partida STEAUA SPORTING PLAY OFF LIGA CAMPIONILOR va avea loc miercuri, de la ora 21:45. In prima mansa a fost SPORTING – STEAUA 0-0.