ŞTIREA TA: NINGE în nordul Moldovei

A venit iarna în nordul Moldovei. Ninge ca în poveşti în Rădăuţi, unde vineri la ora 11.00 se înregistrau minus 1 grad Celsius. Iar veştile de la meteorologi nu sunt tocmai îmbucurătoare. 

RomaniaTV.net
24 oct. 2014, 08:22

Un cititor RomaniaTV.net ne-a trimis imagini cu ninsoarea din Rădăuţi. Dacă ati surprins imagini care ar putea deveni o stire, trimiteti-ne materiale filmate sau fotografiate de voi pe RomaniaTV.net, la SECTIUNEA STIREA TA. 

COD GALBEN DE PLOI, LAPOVIŢĂ ŞI NINSOARE. Meteorologii au actualizat avertizarea cod galben de ploi, vijelii, iar la munte vor fi şi precipitaţii sub formă de lapoviţă sau ninsoare.

În intervalul 24 octombrie, ora 10.00 – 24 octombrie, ora 23.00, în jumătatea de nord a Moldovei şi în zona Carpaţilor Orientali vremea va continua să se răcească, vor fi precipitaţii mixte şi se vor cumula cantităţi care vor depăşi izolat 15 l/mp. Temporar, în judeţele Botoşani, Suceava şi Neamţ, precum şi în zona de munte a judeţului Bacău vor predomina ninsorile.
Până spre sfârşitul zilei de sâmbătă, 25 octombrie, în regiunile sud-estice şi pe crestele montane vântul va avea intensificări, cu viteze ce vor depăşi la rafală 50 – 60 km/h.