Studenta Cerasela Tatarciuc din Iaşi, rănită grav într-un accident rutier, a murit la 22 de ani

O studentă a Facultăţii de Farmacie de la Universitatea de Medicină şi Farmacie din Iaşi, Cerasela Tatarciuc, a murit la doar 22 de ani. Tânăra s-a stins la spital, după ce a fost grav rănită de o mașină pe trotuar.

16 dec. 2017, 10:05
Studenta Cerasela Tatarciuc din Iaşi, rănită grav într-un accident rutier, a murit la 22 de ani

După cinci zile în care a fost îngrijită la secția de Terapie Intensivă a spitalului din Iași, Cerasela Tatarciuc a murit, vineri, cu toate eforturile depuse de medici pentru a o salva, scrie zdi.ro.

Citeşte şi Accident grav în Iaşi. O tânără a murit pe loc

„Din păcate, astăzi (vineri, n.red), studenta din ATI nu a mai putut fi resuscitată cu tot efortul echipei””, au anunţat medicii. 

Studenta a ajuns în stare gravă la spital, fiind diagnosticată cu fractură de bazin, fractură de gambă stângă şi traumă abdominală. Cerasela a pierdut o cantitate mare de sânge, iar peste 150 de oameni s-au mobilizat să doneze pentru a o salva. Din păcate, tânăra a pierdut lupta pentru viață, la doar 22 de ani.

„O plâng colegii, prietenii, cadrele didactice, conducerea Facultăţii de Farmacie, conducerea UMF Iaşi şi întreaga echipă de specialişti care au depus toate eforturile şi au luptat alături de ea până în ultima clipă. Destinul a fost însă nedrept şi Cerasela, la doar 22 de ani, a plecat dintre noi. Dumnezeu să o ierte! Condoleanţe familiei îndoliate! Întreaga noastră consideraţie celor care, prin donare de sânge, ne-au fost alături în această luptă şi împreună am sperat până în ultima clipă într-o minune”, a declarat decanul Facultăţii de Farmacie, Prof.univ. Dr. Lenuţa Profire.

Citeşte şi Avocatul din Iaşi care a provocat un accident după ce s-a urcat băut la volan, condamnat la închisoare. Ce pedeapsă a primit

Cerasela Tatarciuc, studentă a Facultăţii de Farmacie de la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa” din Iaşi, a fost victima unui accident înfiorător care a avut loc, luni, 11 decembrie. Tânăra a fost lovită violent de o mașină, în timp ce mergea pe trotuar, în apropierea Universității de Medicină și Farmacie.

Două autoturisme s-au ciocnit într-o intersecţie din faţa Universității ieșene, iar unul dintre acestea a fost proiectat pe trotuar. Studenta a fost strivită între autoturism și zidul unei clădiri care aparține Spitalului „Sfântul Spiridon” din Iași.