Studioul de videochat Heylux, cea mai mare investiţie din domeniul modeling-ului online, s-a deschis la Iaşi

Heylux, așa cum spun managerii săi, a fost lansat pentru a fi cel mai elegant studio de videochat din Iași și din țară. Înființat în 2015, ca parte a Grupului Lucky, din care mai fac parte celebrul Lucky Studio și Preziosa, Heylux beneficiază de cele mai mari investiții în amenajări din videochatul românesc.

RomaniaTV.net
10 mart. 2016, 16:25
Studioul de videochat Heylux, cea mai mare investiţie din domeniul modeling-ului online, s-a deschis la Iaşi

Având experiență a conducerii unei companii de mărimea Lucky Studio, echipa de management care s-a ocupat de crearea Heylux a dorit să realizeze un proiect unic în țară. Mai exact, Heylux înseamnă un studio de ultra-eleganță, adresat modelelor care își doresc câștiguri-record din videochat. În acest sens, pachetele de bonusare ajung până la 46.200 de lei de lei, la un contract pe 3 ani. Aceste bonusuri sunt acordate modelelor care câștigă peste 450 de lei pe zi, poziționând astfel Heylux ca un studio în care performanța este la cel mai înalt nivel. Motiv pentru care studioul a ales ca slogan al companiei: „Studioul femeilor care știu ce vor”.

 

În privința amenajărilor, studioul este decorat cu excepțional. Partea de recepție beneficiază de stații de machiaj profesionist, o canapea de piele circulară și birouri administrative care să servească în modul cel mai eficient modelele. În acest sens, personalul Heylux stă la dispoziția fetelor cu servicii excelente de contabilitate, suport juridic și programare a activității. Totodată, șoferițele studioului asigură pentru modele transport zilnic gratuit, de la muncă acasă și invers. Acest serviciu este oferit 24 din 24 de ore prin intermediul unor microbuze Mercedes. Astfel, acest studio de videochat oferă condiții de lucru la același nivel sau chiar peste cele întâlnite în domeniul corporatist. Singurele condiții ale studioului la angajare sunt ca fetele să fie simpatice, cu vârsta între 18 și 40 de ani și să cunoască cel puțin la nivel mediu limba engleză.

Training în videochat cu experți străini

Echipa Heylux afirmă că oferă cele mai bune condiții de lucru din domeniu, cu servicii de training superioare concurenței. Astfel, fetele de la training s-au specializat la sediul marilor site-uri de videochat din lume. Cel mai recent stagiu de pregătire s-a desfășurat la sediul Flirt4Free din Praga, unul dintre cei mai puternici parteneri de afaceri ai Heylux. Pentru viitor, Heylux își dorește să păstreze ritmul accelerat de investiții și îmbunătățiri, astfel încât studioul să își mențină statutul ultra-premium. Intenția echipei de femei care conduce compania este aceea de a demonstra că videochatul poate fi dus la un nivel excepțional, oferind un mediu de lucru excelent modelelor sale. Așa cum ne spun doamnele de la management, fetele care au un mare succes în acest job nu sunt tratate ca niște super-staruri doar pe site-urile de videochat, ci și de studio, la programul zilnic. Iar acesta este motivul pentru care ele sunt convinse că Heylux este și va rămâne studioul femeilor care știu ce vor, standardul de excelență în videochatul din Iași și din țară.

Jobul de model în videochat este unul tot mai tentant pentru ieșencele care vor să facă repede și ușor bani. Femeile cu experiență în acest domeniu spun însă că numai studiourile foarte mari reușesc să ofere câștiguri și condiții de lucru cu adevărat premium. Pentru a afla mai multe despre lansarea Heylux, am stat de vorbă cu Claudia, manager al Grupului Lucky, care reunește cele mai bune studiouri de videochat din Iași și din țară.

„În Grupul Lucky, ne-am dorit mereu să avem un studio-vedetă, care să devină standardul de eleganță în videochat. Așa am creat Heylux, studioul cu cele mai frumoase și mai scumpe amenajări din acest domeniu. E felul nostru de a oferi modelelor condiții excepționale de confort, împreună cu beneficii financiare pe măsură. Ca să vă faceți o idee, cel mai mare bonus al nostru e de 46.200 de lei la un contract pe 3 ani”, spune Claudia, managerul Heylux.

Claudia a explicat și cât a trebuit să investească la Heylux pentru a ajunge la un asemenea nivel: „După cum vedeți, am investit foarte mulți bani în amenajări. De la tapet la masa de machiaj, de la televizoarerele din hol până la calculatoarele modelelor, totul e la superlativ. În plus, am cumpărat toată mobila de la Mobexpert, am pus gresie Versace în unele camere și candelabre de lux peste tot. Am făcut toate aceste eforturi astfel încât modelele noastre să se simtă cât mai răsfățate la muncă. Iar studioul arată atât de bine, încât și fete care nu se gândeau până acum să facă lucreze în videochat vin acum la muncă”.

O tânără dornică să se angajeze la acest nou studio ne spune de ce a ales acest job: „Eu am ales Heylux pentru că am o cunoștință care face și ea videochat aici. Așa că am venit prin recomandare. Știu că sunt doar câteva locurile de muncă pe lună disponibile aici, așa că n-am vrut să pierd ocazia. Desigur, contează și banii în alegerea mea. Cred că voi alege contractul pe 1 an cu studioul, pentru că, din valoarea lui totală, de 15.000 lei, voi primi cash 3.000 de lei. Pentru mine asta e o sumă mare și mi-aș rezolva o mulțime de probleme așa. În plus, doamna manager mi-a spus că voi avea un program de lucru super-flexibil și voi primi toți banii zilnic. Așa că, vă dați seama, n-am cum să refuz o asemenea ofertă!”