SUBIECTE ROMÂNĂ BACALAUREAT 2018. Vezi ce au avut olimpicii la prima probă scrisă

Publicat: Luni, 21 Mai 2018 15:56 // Actualizat: Luni, 21 Mai 2018 16:04 // Sursa: romaniatv.net

SUBIECTE ROMÂNĂ BACALAUREAT 2018. În această perioadă se desfăşură sesiunea specială a examenului naţional de Bacalaureat pentru absolvenţii de liceu care vor reprezenta România atât la olimpiadele internaţionale pe discipline, cât şi la diverse competiţii sportive europene sau mondiale. Luni, olimpicii au dat examen la limba română, proba scrisă.

SUBIECTE ROMÂNĂ BACALAUREAT 2018. Emoţii mari pentru olimpici. În perioada 14 - 24 mai, se va desfăşura sesiunea specială a examenului naţional de Bacalaureat.

Sesiunea se desfăşoară la Colegiul Naţional „Mihai Viteazul" din Ploieşti.

Pe 14-15 mai a fost evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română/limba maternă, pe 16 mai s-a desfăşurat examenul la limba străină, iar în perioada 17-18 mai a avut loc evaluarea competenţelor digitale.

Luni, 21 mai, a avut loc examenul la Limba şi literatura română, proba scrisă.

VEZI AICI SUBIECTE ROMÂNĂ BACALAUREAT OLIMPICI, profil real

VEZI AICI SUBIECTE ROMÂNĂ BACALAUREAT OLIMPICI, profil uman

Pe 22 mai se va desfăşura proba obligatorie a profilului, pe 23 mai proba la alegere a specializării, iar pe 24 mai va avea loc examenul la limba şi literatura maternă.

„Afişarea primelor rezultate, la sediul unităţii de învăţământ care va găzdui această sesiune specială, este prevăzută pentru data de 24 mai, depunerea contestaţiilor fiind programată în cursul aceleaşi zile. Pe data de 25 mai vor fi soluţionate contestaţiile şi afişate rezultatele finale", reiese dintr-un comunicat de presă transmis de MEN.

Pentru susţinerea examenului în această sesiune sunt eligibili 148 de elevi din clasa a XII-a, aflaţi în pregătire sau în etapele de selecţie pentru alcătuirea echipelor care vor reprezenta România atât la olimpiadele internaţionale pe discipline, cât şi la diverse competiţii sportive europene sau mondiale. De asemenea, pot participa trei absolvenţi ai unităţilor de învăţământ militar, nominalizaţi de Ministerul Apărării Naţionale pentru concursul de admitere în instituţii de învăţământ de profil din SUA.

Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7081
RON
21 Jan
noapte -4 °
zi -1 °
Ultimele joburi adaugate
24 H