SUBIECTE ROMANA COMPER 2017, ETAPA A II-A

SUBIECTE ROMANA COMPER 2017, ETAPA A II-A. Etapa a II-a a concursului Comper 2017 va incepe pe 31 martie cu examenul la Limba Romana. Pe 7 aprilie urmeaza examenul la Matematica. Mai jos gasiti Modele de subiecte pentru Comper 2017, la Limba si Literatura Romana.

28 mart. 2017, 13:22
SUBIECTE ROMANA COMPER 2017, ETAPA A II-A

SUBIECTE ROMANA COMPER 2017, ETAPA A II-A. Participarea la Etapa a II-a nu este conditionata de participarea la Etapa I a Comper sau de rezultatul obtinut la Etapa I.

Elevii inscrisi la editiile/etapele anterioare sunt inregistrati automat si la Etapa a II-a. 
 
Concursul national de competenta si performanta (COMPER) se adreseaza atat elevilor de la clasa pregatitoare si clasele I-VIII din unitatile de invatamant preuniversitar de stat si private din tara, din mediul urban si rural si din alte tari in care se preda in limba romana, cat si tuturor cadrelor didactice din Invatamantul Preuniversitar.
 
Inscrierea in concurs a elevilor se face de catre mentor – cadrul didactic care se implica in organizarea concursului, cu acordul parintilor/tutorilor si in baza Contractului de Parteneriat al Centrului de invatare si evaluare COMPER intre unitatea de invatamant in care activeaza mentorul/mentorii si Fundatia pentru Stiinte si Arte Paralela 45.
 
Singura conditie de participare la Concursul Scolar National de Competenta si Performanta COMPER este aceea ca participantul la concurs sa aiba asupra sa, in momentul desfasurarii probei, grila de concurs pe care va trebui sa marcheze raspunsurile corecte, grila pe care mentorul o va descarca si imprima.
 
Modele  COMPER Romana 2017