SUPER BOWL 2014. Clipuri de milioane, cele mai curioase reclame de la Super Bowl VIDEO

A 48-a ediţie a Super Bowl, care marchează finalul sezonul în liga profesionistă de fotbal american, NFL, se va disputa pe 2 februarie, pe MetLife Stadium din East Rutherford (New Jersey), între Denver Broncos şi Seattle Seahawks. Este primul Super Bowl organizat de două state, New York şi New Jersey, dar preţurile la secunda de publicitate rămân la cifre astronomice.

31 ian. 2014, 12:06
SUPER BOWL 2014. Clipuri de milioane, cele mai curioase reclame de la Super Bowl VIDEO

Arnold Schwarzenegger a încasat suma de 3 milioane de dolari din filmarea unui simplu clip publicitar pentru berea Bud Light, clip ce va fi difuzat cu ocazia finalei campionatului de fotbal american, Super Bowl, care va avea loc duminică noaptea, în New Jersey.

Fostul guvernator al Californiei este ultimul star care acceptă să apară în reclamele filmate pentru a fi difuzate cu ocazia Super Bowl, costurile cumpărării de spaţiu publicitar pentru o singură difuzare a unei reclame cu ocazia finalei campionatului de fotbal american ajungând la 4 milioane de dolari.

Citeşte şi SUPER BOWL 2014: Totul despre cel mai urmărit eveniment al planetei

Compania SodaStream va difuza o reclamă cu Scarlett Johansson în timpul celui de-al patrulea sfert al meciului, în timp ce Lawrence Fishburne va reintra în pielea personajului său din trilogia „Matrix”, Morpheus, pentru o reclamă la modelul de automobil K900 sedan al Kia Motors.

Sir Ben Kingsley, Tom Hiddleston şi Mark Strong vor apărea în reclama pentru automobilele Jaguar, iar David Beckham a plătit pentru a-şi promova propria linie vestimentară H&M David Beckham Bodywear în timpul pauzelor comerciale ale evenimentului sportiv ce va avea loc la 2 februarie.

Iată câteva dintre cele mai apreciate reclame ale ediţiilor trecute:

Ameriquest Mortgage Company – 2006

Just for feet – 1999

SoBe, Life Water – 2008

GoDaddy – 2013

Norwegian Cruise Line – 1994

Dirt Devil – 1997