SUPERKOMBAT GALAŢI: Paul Cătinaş l-a bătut măr pe Slowinski. REZULTATE FINALĂ

SUPERKOMBAT 2013 GALAŢI: Finala Superkombat, programată sâmbătă, la Galaţi, a fost un eveniment de excepţie, fiind transmisă în aproximativ 100 de ţări. În deschiderea galei a susţinut un recital soprana chineză Li Li, stabilită la Londra.

21 dec. 2013, 23:49

SUPERKOMBAT GALAŢI, FINALA K1.  Raul Catinas (Romania) l-a intalnit, sambata noapte, pe Paul Slowinski (Australia/Polonia) in gala K1 – Superkombat de la Galati, la care au luat parte 5.000 de spectatori.

Intalnirea dintre Catinas si Slowinski a fost una de exceptie la categoria supergrea (+96 kilograme). In gala K1 – Superkombat de la Galati (numarul doi mondial), Catinas a revenit in ring dupa o lunga pauza. Inainte de a intra in ring, el a declarat ca a trecut peste problemele pe care le-a avut si s-a putut concentra exclusiv pe gala de sambata.

DECIZIA OFICIALA: Raul Catinas a castigat printr-un KO superb intalnirea cu australianul de origine poloneza Paul Slowinski, care a rezistat la seria de lovituri extrem de puternice, insa pana la urma a cedat prabusindu-se la pamant. “Am avut un antrenor foarte bun insa la anul voi fi si mai bun”, a spus Raul Catinas dupa meci. 

SuperKombat: Andrei Stoica este campion

Cei sase romani implicati, sambata seara, in finala SuperKombat de la Galati, Benny Adegbuyi, Raul Catinas, Alexandru Nedelcu, Alexandru Lungu si fratii Bogdan si Andrei Stoica au facut senzatie.

FINALA SUPERKOMBAT. Marea surpriza a serii a produs-o Andrei Stoica, sportiv care a devenit campion mondial SuperKombat la categoria Super Cruiser, -95 de kilograme, dupa ce l-a invins, la decizie unanima, pe cehul Ondrej Hutnik.

Andrei pornea cu sansa a doua in fata unui adversar neinvins de aproape cinci ani, dar plusul inregistrat de roman la capitolul tehnica a facut diferenta, Hutnik incheind partida insangerat.

Din pacate, fratii Stoica nu au reusit sa devina corespondentii fratilor Klitschko, respectiv primii frati campioni mondiali de kickboxing simultan. Bogdan Stoica, campionul mondial SuperKombat la categoria cruiser, -92 de kilograme, a fost invins, la decizie, de bielorusul Igor Bugaenko. Mai tare pe loviturile de brate, Bugaenko a facut diferenta pe final in favoarea sa.

SuperKombat 2013: Victorii de senzaţie în runda a treia

Alexandru Nedelcu, knock-out in repriza a doua cu marocanul Mohammed El Boulahiati, Alexandru Lungu, knock-out in repriza intai cu americanul Mike Bourke, Benjamin Adegbuyi, knock-out in repriza a treia cu ucraineanul Pavel Juravlev, si Raul Catinas, knock-out in repriza a treia cu australianul Paul Slowinski, si-au macelarit adversarii.

Spaniolul Frank Munoz a castigat piramida SuperKombat 2013, dupa ce l-a invins, in finala, pe surinamezul Redouan Cairo, la capatul unei reprize suplimentare. In semifinale, Munoz l-a batut la decizie pe D’Angelo Marshall, din Insulele Curacao, iar Cairo profitase de accidentarea grecului Giannis Stoforidis, care si-a rupt un deget si a renuntat la lupta in repriza a doua.

Transmisa in aproape 100 de tari, gratie colaborarii cu Eurosport si alte posturi de profil, gala SuperKombat Final Tournament Galati a avut un scop caritabil, toti banii obtinuti in urma vanzarii de bilete fiind donati celor care au avut de suferit de pe urma inundatiilor din Galati. Iar conform cifrelor oficiale, s-au vandut aproape 5.000 de bilete pentru gala.