Cloe.ro: Suplimente nutritive pentru un plus de sănătate şi vitalitate

Suplimentele nutritive sunt recomandate persoanelor care acuza stari de oboseala, care au carente de diferite minerale in organism, persoanelor care au facut efort fizic, celor care vor sa puna masa musculara sau celor care vor sa slabeasca. Suplimentele sunt personalizate in functie de fiecare scop in parte.

RomaniaTV.net
06 iul. 2015, 21:00

Suplimentele nutritive iti asigura acel necesar de substante nutritive pe care poate ca nu reusesti sa-l iei din alimente. Activitatea sportiva presupune cerinte nutritionale aparte fata de cele ale unui om cu activitate fizica normala, iar daca nu ai timp si bani pentru o astfel de alimentatie, suplimentele nutritive sunt o alternativa.

Suplimentele nutritive sunt preparate conditionate sub forma de tablete, capsule, drajeuri, pulberi sau lichide, care au in compozitia lor nutrienti (macro- si micronutrienti) si/sau alte substante comestibile, care sunt consumate in cantitati definite, in mod suplimentar fata de aportul alimentar obisnuit.

PROTEINE

Dymatize Elite XT 12 Hour PROTEIN 2 kg

Cloe.ro va recomanda proteine de calitate de la producatori de top precum Biotech Iso Whey, Biotech Nitro Gold, Muscletech NitroTech Performance.

Acest supliment ajută la construirea masei musculare prin creşterea producţiei de proteină musculară a organismului.

O porţie de 20-25 de grame de proteină conţine aproape toţi aminoacizii esenţiali necesari zilnic. Din acest motiv, este foarte populară printre sportive şi culturişti şi poate împiedică starea de cataplexie în cazul persoanelor care suferă de anumite boli ca SIDA sau cancer.

În afară de efectul asupra muşchilor, proteina inhibă proliferarea celulelor canceroase, apără împotriva radicalilor liberi şi creşte funcţia imună. Prin comparaţie cu proteina din soia, zerul pare mai eficient pentru scăderea în greutate.

AMINOACIZI

Biotech Arginine AAKG 1000 100 tablete

Cloe.ro va recomanda o gama larga de aminoacizi de la producatori de top precum Biotech Amino 5300, BSN Amino X sau MuscleMeds Carnivor.

Exista multi aminoacizi, iar importanta introducerii cantitatii corecte in dieta dumneavoastra este vitala. Fie ca este vorba de un nutrient limitator, cum ar fi BCAA, sau unul dintre celelalte tipuri de aminoacizi, toti sunt importanti pentru sanatatea generala, precum si pentru obiectivele fizice, cum ar fi cresterea masei musculare sau eliminarea tesutului adipos. Cateva dintre elementele importante pe care aminoacizii le pot sustine sunt:
• Repararea si cresterea masei musculare
• Dispozitia, concentrarea si somnul
• Functionarea sistemului imunitar si intretinerea starii generale de sanatate
• Sanatatea digestiei

GLUTAMINA

Scitec Glutamine 300g

Glutamina este importantă pentru metabolismul proteinelor, pentru celule și este și anti-catabolică. Ea ajută și la îmbunătățirea abilității de secretare a hormonului de creștere, care este util în metabolizarea grăsimii din corp și la dezvoltarea masei musculare. Proprietățile anti-catabolice ale glutaminei previn epuizarea mușchilor. Acest lucru este apreciat mai ales de persoanele care doresc să slăbească pe timp de vară fără a pierde din masa musculară pe care o au.

Cloe.ro va recomanda Glutamina de la PRO NUTRITION, Scitec Glutamine sau Gaspari Glutamine.

VITAMINE SI MINERALE

Optimum Nutrition OptiMen 180 tablete

Cloe.ro va ofera o gama larga de vitamine si minerale de cea mai buna calitate, de la producatori de top precum Biotech, NUTREND, SCITEC NUTRITION sau Universal Daily Formula.

Mineralele sunt elemente nutritive necesare organismului pentru a functiona corespunzator si pentru a se mentine puternic. Un numar mare de persoane considera ca vitaminele si mineralele sunt unul si acelasi lucru; insa nu este asa. Mineralele, ca si vitaminele, sunt nutrienti importanti care se gasesc in produsele alimentare; principala diferenta consta in faptul ca vitaminele sunt substante organice (contin elementul carbon) si mineralele sunt substante anorganice.

CRESTEREA MASEI MUSCULARE

Dymatize Super Mass Gainer 2,7 Kg

Construirea unui abdomen ferm si sculptarea musculaturii incepe cu mult timp inainte sa mergeti la sala de fitness. Cresterea masei musculare necesita o formula bazata pe un consum ridicat de lichide si pe o alimentatie adecvata. Formula corecta va impulsiona sesiunea de antrenament, va reface tesuturile musculare si va ajuta la sculptarea fizicului.

Printre produsele dedicate cresterii masei musculare, Cloe.ro va recomanda Biotech Hyper Mass, BSN Syntha 6 sau Muscletech Cell Tech. Vezi aici intreaga gama de produse din aceasta categorie.

SLABIT SI DEFINIRE

PRO NUTRITION Fit Up 900 g CIOCOLATA SAU CAPSUNI

Fiecare om in parte isi doreste un trup aspectuos. Inalt sau scund, solid sau mai putin solid, fiecare tinteste spre o structura musculara estetica. Desigur, pentru unii este mai usor sa ajunga la un rezultat ideal, pentru altii nu.
Esti endomorf? Deci esti un tip solid, grasut. Ai oase groase, umerii lati, o masa musculara mare, dar si un strat de grasime. Pentru tine este usor sa te ingrasi si sa pui masa musculara, dar este greu sa scapi de grasime. Ai pielea moale, membrele relativ scurte.

CLOE.RO a alcatuit un program special creat pentru tine:

Biotech L-Carnitina – Este o substanta care se gaseste in mod natural in organism. Este un aminoacid care are rolul de a arde grasimile. La fiecare consum de carnitina se accelereaza arderea grasimilor si producerea de energie. Cele mai mari cantitati se gasesc in muschi si in inima. De aceea consumul de carnitina este foarte important, lipsa acesteia provocand slabirea musculara si functionarea defectuasa a inimii.

UNIVERSAL ANIMAL CUTS – ANIMAL CUTS INTR-O NOUA FORMULA PUTERNICA PENTRU SLABIRE SI DEFINIRE
Creste termogeneza. Arde grasimile. Protejeaza masa musculara. Creste metabolismul. Elimina apa extracelular.a Regleaza functiile tiroidei. „Nou” si „mai puternic” sunt cuvintele cheie ale noii formule Animal Cuts.

PRO NUTRITION Fit Up – Poate ai auzit ca proteinele ingrasa. Nu este adevarat. Proteinele sunt importante pentru fiecare organism. Acestea sunt substante nutritive alcatuite din aminoacizi, care dezvolta musculatura si mentin colagenul. Cele doua tipuri de proteine, complete (care se gasesc in produsele de origine animala: carne, lapte, oua) si incomplete (care se gasesc in cereale, nuci, seminte, mazare, fasole) sunt esentiale pentru fiecare dintre noi. Fiecare organism sustrage atatea proteine de cate acesta are nevoie, restul fiind eliminate prin transpiratie sau urina.