Surpriză în showbiz. A născut la 42 de ani în mare secret. Nu se ştie data naşterii, sexul sau numele bebeluşului

Diane Kruger a devenit mamă pentru prima dată, după ce, zilele trecute, a născut un bebeluș perfect sănătos. Actrița, în vârstă de 42 de ani, nu a dezvăluit numele, sexul sau data nașterii copilului.

07 nov. 2018, 07:29

Potrivit Contact Music, Kruger se află într-o relație din 2016 cu actorul Norman Reedus, cunoscut din serialul de televiziune „The Walking Dead”.

Reedus, în vârstă de 47 de ani, mai are un fiu, Mingus, de 19 ani, rezultat din relaţia de cinci ani pe care a avut-o cu celebrul model danez Helena Christensen.

Diane și Norman au format un cuplu la scurt timp după ce actriţa germano-americană s-a despărţit de actorul Joshua Jackson, care i-a fost partener de viaţă timp de 10 ani.

Diane Kruger este cunoscută și apreciată pe plan internațional datorită rolurilor avute în filme precum „Troia” unde a interpretat-o pe Elena, „National Treasure”, „Inglorious Basterds” și „In The Fade”.

În mai 2007, Diane a devenit prima moderatoare germană (maîtresse de cérémonie) care a prezentat cele 60 de filme la Festivalul de la Cannes. În 2008 este invitată să facă parte din comisia de la Festivalul Internațional de Film de la Berlin.