Sute de angajaţi ai Minprest Rovinari vor fi concediaţi

497 de angajaţi ai firmei prestatoare de servicii deţinută de Complexul Energetic Oltenia, Minprest Rovinari, vor fi disponibilizaţi în următoarele şapte zile, decizia fiind luată după negocierile dintre reprezentanţii societăţii şi administraţia CEO.

31 mart. 2016, 17:47
Sute de angajaţi ai Minprest Rovinari vor fi concediaţi

Administraţia Complexului Energetic Oltenia (CEO) a propus, săptămâna trecută, ca aproximativ 800 de salariaţi ai Minprest Rovinari să fie disponibilizaţi în acest an. Directorul firmei prestatoare de servicii deţinute de companie a mers în faţa directoratului cu noi variante pentru reducerea acestui număr, iar după negocierile purtate marţi, miercuri şi joi a fost luată o decizie finală, scrie Mediafax.

În final, 497 de locuri vor fi scoase din organigramă, până săptămâna viitoare, cel târziu. Deja semnez la o parte din deciziile de încetare la cei care au contracte pe perioadă determinată, iar cei care vor primi preaviz, cu contracte pe perioadă nedeterminată, îl vor primi săptămâna viitoare, pentru că trebuie să fie finalizată procedura de notificare a AJOFM. Ei intră în concedierea colectivă. Vineri o să primim redistribuirea serviciilor şi o să ne dăm seama care este numărul exact al celor cu contracte pe perioadă nedeterminată. Sunt în jur de 120 de persoane afectate de concedierea colectivă şi vor primi preaviz„, a declarat Gabriel Giorgi, directorul Minprest Rovinari.