Tabara groazei: Sute de elevi, exorcizaţi de preot VIDEO

O slujbă dintr-o tabără de elevi din Polonia s-a transformat în ritual de exorcizare. Copiii, în stare de şoc, au început să urle sau să plângă. Preotul a spus că a vrut să scoată diavolul din ei. Biserica a anunţat că nu a primit nicio plângere şi, prin urmare, nu e nicio problemă.

31 mart. 2015, 10:59
Tabara groazei: Sute de elevi, exorcizaţi de preot VIDEO

1.000 de elevi de la şcoli şi licee dintr-un oraş polonez au participat timp de trei zile la o tabără care să îi ajute pe „tineri să îl exploreze pe Dumnezeu şi să se dedice reînnoirii spirituale prin rugăciune”. Doar că această tabără spirituală s-a transforat într-un coşmar pentru copiii şi adolecenţii prezenţi, după ce un preot de 37 de ani i-a exorcizat în masă.

Unii dintre copii a leşinat, în timp ce alţii au început să plângă. În momentul în care alţi elevi au mers să îi ajute pe colegii lor aflaţi în stare de semiconştienţă, preotul le-a ordonat să stea liniştiţi.

„A fost înspăimântător, aproape ca într-un sanatoriu de psihiatrie”, a povestit un elev, care a mărturisit că acea purificare a fost prea mult pentru ei. Un purtător de cuvânt al Bisericii a declarat că nu s-a primit nicio plângere până în prezent, „prin urmare nu este nicio problemă”.