Tânăr de 19 ani, căutat de poliţie după ce şi-a ucis unchiul şi a îngropat cadavrul în curtea casei

Un tânăr de 19 ani din comuna argeșeană Rociu, suspectat că și-a ucis unchiul în vârstă de 35 de ani, lovindu-l cu un topor în cap, după care l-a îngropat în curtea casei, este căutat de polițiștii din Argeș, anchetatorii prinzând un complice al suspectului, care în prezent este arestat preventiv.

RomaniaTV.net
29 dec. 2013, 12:30
Tânăr de 19 ani, căutat de poliţie după ce şi-a ucis unchiul şi a îngropat cadavrul în curtea casei

Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, Iolanda Drăguţ, în perioada Crăciunului polițiștii au fost sesizați prin 112 de către o româncă stabilită în Germania despre faptul că fratele său este de negăsit.

Citeşte şi CRIMĂ ca în telenovele. Un tânăr îndrăgostit l-a ucis pe soţul amantei sale

Femeia a anunțat că de sărbători l-a sunat în numeroase rânduri pe fratele său, un bărbat de 35 de ani, care locuia în comuna Rociu, însă acesta nu a răspuns. Polițiștii care au mers acasă la bărbat au găsit trupul acestuia îngropat la colțul casei și au deschis o anchetă, conform Mediafax.

În urma primelor verificări s-a stabilit că principalul suspect în acest caz este nepotul victimei, un tânăr de 19 ani, Robert Vasilescu. Extinzând cercetările, anchetatorii au stabilit că, cel mai probabil, tânărul și-a ucis unchiul lovindu-l cu un topor în cap, după care a îngropat cadavrul. Polițiștii și procurorii au identificat un alt bărbat care l-ar fi ajutat pe tânăr să care și să îngroape cadavrul, acesta fiind în prezent arestat preventiv.

Citeşte şi Şi-a RECUNOSCUT CRIMA! Motivul pentru care un adolescent din Suceava şi-a omorât BUNICUL în prag de sărbători

Polițiștii îl caută pe tânărul suspectat de omor, anchetatorii spunând că este doar o chestiune de timp până când acesta va fi prins.