Tânăr reţinut după ce a vrut să dea mită unui poliţist. Avea două dosare penale şi a încercat să scape de al treilea

Un tânăr de 26 de ani a fost reţinut de procurori după ce a încercat să mituiască un poliţist cu 400 de lei. Bărbatul a fost oprit în trafic iar agentul de poliţie a constatat că nu are permis de conducere. Şoferul a încercat să îl înduplece pe poliţist să nu îi întocmească dosar penal pentru că mai are două pentru aceeaşi faptă iar după câteva zile s-a dus cu bani la el.

17 oct. 2017, 05:35
Tânăr reţinut după ce a vrut să dea mită unui poliţist. Avea două dosare penale şi a încercat să scape de al treilea

Tânărul de 26 de ani a fost oprit în localitatea Gura Râului, de un echipaj de poliţie. Oamenii legii au constatat că acesta nu avea permis de conducere şi nici actele la el. A fost dus la secţie pentru mai multe verificări, iar unul dintre agenţi a început să completeze procesul verbal de constatare a infracţiunii. Tânărul a încercat să-l determine  pe poliţist să nu-i facă dosar penal pentru că mai are două pentru aceeaşi faptă.

Nu a avut nicio şansă, aşa că a revenit peste câteva zile cu o sumă de bani. Tânărul i-a oferit 400 de lei poliţistului pentru a scăpa de cel de-al treilea dosar penal. Procurorii l-au prins în flagrant, iar tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. El este acum cercetat pentru dare de mită.

Citeşte şi O şoferiţă de 70 de ani, fără permis, a condus o maşină cu numere false şi a provocat un accident grav