Tânăr spânzurat din cauza unui joc de pe internet

Ipoteză şocantă în cazul unui adolescent de 17 ani din judeţul Braşov, care a fost găsit spânzurat. Anchetatorii iau în calcul varianta sinuciderii din cauza unui joc sinistru care circulă pe internet, și căruia i-au căzut pradă sute de tineri.

06 mart. 2017, 06:08
Tânăr spânzurat din cauza unui joc de pe internet

Familia, prietenii şi toţi cei care l-au cunoscut pe tânărul în vârstă de 17 ani sunt devastaţi de durere. Nimeni nu îşi explică ce anume l-a împins să recurgă la un asemenea gest.

Băiatul a plecat la o piscină din localitate, iar  când s-a întors a luat-o prin pădure. Câteva ore mai târziu a fost găsit atârnănd de un copac. Colegii tânărului spun că de vină ar fi un joc de pe internet în care cei înscrişi au pentru o anumită perioadă de timp un stăpân care le spune ce să facă. Pe unii jucători îi determină chiar să se sinucidă. Până acum, jocul se pare că a făcut 130 de victime.

Se ia în calcul şi consumul de droguri.Cei apropiaţi spun că o altă variantă ar fi starea de sănătate a băiatului. Tânărul se născuse cu o problemă la picior, iar de-a lungul timpului a suferit mai multe intervenţii chirurgicale. În vară urma să o facă pe ultima, cea care l-ar fi ajutat să se recupereze în totalitate.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili care au fost cauzele care l-au determinat pe tânăr să recurgă la un asemenea gest.