Tânără înecată în Olt. A căzut din căruţă în timp ce traversa râul. Trupul i-a fost recuperat de pompieri după 4 ore de căutări

O femeie din Covasna s-a înecat în Olt, duminică, în timp ce încerca să traverseze râul cu o căruță. La un moment dat, a căzut din atelaj și a luat luată de curenți. Trupul ei a fost recuperat de pompieri după aproape patru ore.

27 aug. 2017, 20:40
Tânără înecată în Olt. A căzut din căruţă în timp ce traversa râul. Trupul i-a fost recuperat de pompieri după 4 ore de căutări

Incidentul șocant a avut loc în apropierea localității Coșeni, județul Covasna, informează covasnamedia.ro. O femeie, în vârstă de 30 de ani, a vrut să traverseze râul Olt cu o căruță în care afla împreună cu un bărbat și doi copii.

Citeşte şi Soacră băgată în spital de nurori

Din motive încă necunoscute, cei doi adulți au căzut în apă. Bărbatul a reușit să se salveze, însă femeia s-a înecat în apele râului.

Pompierii Detașamentului Sfântu Gheorghe au intervenit la fața locului cu două ambarcațiuni și un scafandru. După aproape patru ore, trupul a fost găsit și scos din apă.

În luna mai, un băiat de 13 ani s-a înecat în râul Olt, după ce a intrat în apă și nu a mai reușit să iasă, în apropierea barajului de la Drăgănești-Olt. Medicii chemați de urgență l-au resuscitat, însă n-au mai reușit să-l salveze.