Ţăranul cu Maserati vrea s-o scape pe Elena Udrea de puşcărie. Ce propunere i-a făcut VIDEO

"Ţăranul cu Maserati" spune că este dispus să plătească tot ce ar fi furat Elena Udrea din bani publici. El a şi postat un filmuleţ de senzaţie pe internet în care o invită pe Udrea în arest la domiciliu la el acasă şi spune că vor face baie în jacuzzi, nu în lapte şi miere, ci în bani.

23 feb. 2015, 08:50

Petre Crăete, cunoscut sub numele de „Ţăranul cu Maserati”, crede că fosta candidată la prezidenţiale, Elena Udrea, i-a înţeles greşit mesajul şi că a spălat bani în loc să se spele în bani.

Ea poate a înţeles de la mine diferit, să spele banii. Nu, nu, Elena, nu trebuie să speli banii, spălare de bani, trebuie sa te speli tu cu banii, uite aşa„, a exemplificaţ „Ţăranul cu Maserati” într-un cliup postat pe Youtube.

Citeşte şi Elena Udrea, vizită SURPRIZĂ înainte de şedinţa CRUCIALĂ de luni. Încă o FOTOGRAFIE din arestul la domiciliu

El are şi un mesaj, vrea ca Udrea să-şi schimbe locul de arest la domiciliu. „În arest la domiciliu, la mine, poţi să vii şi să ne spălăm amândoi în jacuzzi, mergem şi ne spălăm amândoi cu bani„, spune Ţăranul cu Maserati.

Citeşte şi Fratele preotului cu Maserati nu s-a lăsat mai prejos. Şi-a cumpărat Jaguar nou-nouţ FOTO

Românul, originar din Gorj, a devenit cunoscut după a postat mai multe filmuleţe pe internet în care apărea la volanul unui Maserati, în Marea Britanie. El susţinea că lucra ca bodyguard al luptătorului Alex Reid şi că a ajuns să câştige atâţea bani că nu are pe ce să-i cheltuiască.