Elena Udrea, vizită SURPRIZĂ înainte de şedinţa CRUCIALĂ de luni. Încă o FOTOGRAFIE din arestul la domiciliu

Elena Udrea a primit duminică seara vizita bunei sale prietene şi foste colege de partid Ruxandra Dragomir. Aceasta din urmă a vrut să fie alături de Udrea cu o seară înaintea şedinţei de luni din Camera Deputaţilor, care va avea ca temă noile cereri ale DNA privind urmărirea penală şi arestarea preventivă în dosarul "Gala Bute".

RomaniaTV.net
22 feb. 2015, 17:02

„Elena, nu esti singura! … Am trecut din nou pe la Elena. Se pregatea pentru maine in Parlament. I-am zis ca ar fi absurd sa se aprobe a patra cerere de arestare preventiva si a opta in total, facute de DNA impotriva ei in doar doua saptamani, dupa ce Inalta Curte a anulat doua dintre cele trei cereri de arestare preventiva deja aprobate de Parlament, iar pe cea de-a treia, DNA-ul nici macar nu a mai pus o in practica. In plus, tocmai am vazut cu totii cum a fost facut denuntul impotriva Elenei in „Gala Bute”, cu presiuni si biletele de catre Topoliceanu. Mi-a raspuns ca se bucura ca denunturile se dovedesc a fi mincinoase, dar ca razboiul pe care il duce este prea mare si cei cu care se lupta, sunt astazi prea puternici, astefel incat este putin probabil ca parlamentarii sa le reziste„, a scris Ruxandra Dragomir pe Facebook, alături de o nouă fotografie cu Elena Udrea în arestul la domiciliu.

Elena Udrea va merge în Parlament luni, pentru a participa la şedinţa Camerei Deputaţilor în care se va discuta noua cerere a procurorilor DNA de încuviinţare a urmăririi penale şi a arestării preventive. Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a admis cererea fostului ministru de a părăsi arestul la domiciliu pentru a putea merge să se apere în faţa colegilor deputaţi.

Elena Udrea se află din data de 17 februarie în arest la domiciliu, măsură dispusă în dosarul „Microsoft”.

Plenul Camerei Deputaților va dezbate și vota luni, de la ora 16.00, două cereri de urmărire penală și arestare preventivă pe numele Elenei Udrea, pentru săvârșirea de noi infracțiuni în dosarul Gala Bute.

DNA cere încuviințarea urmăririi penale și arestarea preventivă pentru săvârșirea de către Elena Udrea a trei infracțiuni de luare de mită în dosarul „Gala Bute”, în perioada în care aceasta avea calitatea de ministru al Dezvoltării Regionale și Turismului.