Tăriceanu, despre cazul Condrea: Pasivitatea anchetatorilor mi-a ridicat semne de întrebare. De ce a fost lăsat liber?

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu a declarat, luni, în legătură cu cazul lui Dan Condrea, patronul firmei Hexi Pharma, că "pasivitatea organelor de anchetă i-a ridicat anumite semne de întrebare" şi s-a întrebat de ce acesta a fost lăsat complet liber, fără niciun fel de interdicţie.

23 mai 2016, 13:21
Tăriceanu, despre cazul Condrea: Pasivitatea anchetatorilor mi-a ridicat semne de întrebare. De ce a fost lăsat liber?

„Avand in vedere ca am vazut decizii de retinere si arestare preventiva pentru lucruri minore, am pus si eu intrebarea ce se intampla intr-o astfel de situatien care a generat in spatiul public o dezbatere care a mers pana la problema caderii increderii publicului in sistemul de sanatate publica. Intr-o astfel de situatie, pasivitatea organelor de ancheta mi-a ridicat semne de intrebare. De ce a fost lasat complet liber fara niciun fel de interdictie, putea sa paraseasca tara. Chestiunea ar fi trebuit tratat altfel, dar nu decid eu ce face procuratura„, a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

CITEŞTE ŞI: Sebastian Ghiţă: Nu mă poate convinge nimeni că Dan Condrea nu a avut măsuri de filaj

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a murit duminică seară într-un accident rutier, între Buftea şi Corbeanca. Poliţiştii au deschis o anchetă ca să stabilească dacă a fost vorba despre un accident sau despre o sinucidere.

VEZI ŞI: Ultimele imagini cu Dan Condrea înainte de producerea accidentului. Camerele de supraveghere au surprins totul