Tatăl Mădălinei Manole este grav bolnav. Drama fetei sale l-a pus la pat

Tatal Madalinei Manole se simte foarte rau, este rapus la pat, iar sotia lui este disperata. Acesta s-a luptat timp de 20 de ani cu o boală necruţătoare.

15 sept. 2014, 17:51
Tatăl Mădălinei Manole este grav bolnav. Drama fetei sale l-a pus la pat

Din cauza suferinţei, tatăl Mădălinei a căzut la pat şi nu se mai poate recupera complet, scrie ziarulring.ro. „Tratamentul soţului meu poate dura ani. El are de 20 de ani diabet, pe care l-a ţinut sub control, dar acum a intrat în comă diabetică. El n-a luat o pastilă pentru a se întreţine, ci doar tratamentul de diabet şi sigur că a picat. Imediat după nenorocire, eu m-am tratat ca să nu ajung aşa sau mai rău. Acum l-a răpus diabetul şi, indiferent de tratament, nu va mai fi niciodată ca înainte”, a mărturisit Eugenia Manole.

Citeşte şi Tatăl Mădălinei Manole trece prin momente GROAZNICE

Când vine vorba de fiul Mădălinei, mama artistei speră ca nepotul ei să fie îngrijit de bunicii paterni: „Probabil pe cel mic îl va salva mamă-sa (lui Petru Mircea – n.r.) care ştie ce s-a întâmplat şi ce fiu are, că de pe urma lui trăiesc bine cu toţii. Ce arată el (Petru Mircea – n.r.) la TV, cum se joacă mereu cu copilul şi ce fac ei, sunt scenarii aşa cum l-a făcut şi pe acela cu moartea. El aşteaptă să murim ca să spună tot ce vrea, inclusiv copilului, că după ce murim nu va mai avea cine să-i astupe gura. Cât crede că vor mai merge scenariile astea? Copilul a pornit pe şase ani, va pune întrebări”, a mai spus mama Mădălinei Manole.

Citeşte şi Tatăl Mădălinei Manole: „Trei zile m-am gândit că poate nepotul meu e mort”