Tavi Clonda, alături de o altă femeie. Fanii l-au felicitat că a scăpat de Gabriela Cristea. „Vă stă bine împreună” FOTO

Tavi Clonda s-a pozat recent alături de o femeie blondă, total diferită de Gabriela Cristea. Mulţi le-au spus că le stă foarte bine împreună.

18 dec. 2016, 10:23

De curând, a apărut pe reţele de socializare o poză în care actualul soţ al Gabrielei Cristea se află în compania altei femei. Tavi Clonda apare alături de o blondă, Oana, amândoi având zâmbetul până la urechi. Aceştia au primit şi complimente, mulţi au spus că le stă bine împreună.

Citeşte şi GABRIELA CRISTEA şi TAVI CLONDA au făcut marele anunţ

În imagine, se poate observa cum cei doi sunt la un restaurant sau un bar, făcând acolo o poză împreună. Chiar Oana a specificat în descriere că îl apreciază pe Tavi Clonda ca artist. Gabriela Cristea nu apare în poza aceasta, nici măcar în fundal. Din câte se poate observa, cei doi sunt foarte fericiţi, zâmbesc spre aparatul de fotogafiat.

Tavi Clonda şi Gabriela Cristea s-au căsătorit în aprilie 2015, după aproape doi ani de relaţie. Prezentatoarea TV a mai fost căsătorită cu omul de afaceri Marcel Toader, de care a divorţat cu tam-tam.