Taximetrist- pirat, scandal monstruos cu un poliţist

Scandal imens la Aeroportul din Constanţa. Un taximetrist pirat a început să se certe cu un poliţist local, deranjat că acesta îl filmează şi îi cere să se legitimeze. Ba mai mult, a început să-l lovească pe agent, iar totul a degenerat într-o bătaie în toată regula.

26 nov. 2016, 08:11
Taximetrist- pirat, scandal monstruos cu un poliţist

Un bărbat și un polițist local din comuna Mihail Kogălniceanu au ajuns la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, vineri noapte, în urma unui scandal produs în zona Aeroportului Internațional Mihail Kogălniceanu.

Taximetristul a povestit că totul a început în momentul în care el se afla într-o mașină, în apropierea aeroportului. Bărbatul spune că aștepta un prieten să îi aducă un laptop pentru ca el să îl repare, iar la un moment dat, doi polițiști locali din Mihail Kogălniceanu s-au apropiat de mașina lui și au început să filmeze.

„Mi-au spus că sunt pe domeniul public și de aia mă filmează. Mi-au băgat blitz-ul în ochi și le-am cerut să înceteze”, a precizat tânărul, potrivit reporterntv.ro.

Enervat de atitudinea polițiștilor locali, acesta l-a împins pe polițistul care îl filma. Drept urmare, colegul angajatului Poliției Locale Mihail Kogălniceanu a scos spray-ul lacrimogen și i-a dat în ochi bărbatului. A urmat o bătaie generală între cei trei protagoniști și atât bărbatul filmat, cât și unul dintre polițiști au ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța.

Polițiștii locali spun însă că bărbatul practică taximetria la negru în zona aeroportului, iar în această seară, în momentul au încercat să îl legitimeze, acesta a început să îi înjure și să îl lovească pe polițistul care îl filma cu un telefon mobil. Polițiștii spun că pe înregistrare se vede cum bărbatul îi înjură și îi lovește. Pe numele presupusului agresor, polițiștii au deschis un dosar penal pentru ultraj.