Te-ai născut în martie, eşti amabilă! Ce tip femeie eşti în funcţie de luna în care te-ai născut

Toate femeile sunt diferite, fiecare dintre ele au slăbiciunile sale, dar și punctele lor forțe. Iată ce fel de femeie sunteți în funcție de luna în care v-ați născut, potrivit Bewoman.ro.

28 mart. 2015, 10:29
Te-ai născut în martie, eşti amabilă! Ce tip femeie eşti în funcţie de luna în care te-ai născut

Ce tip de femei sunt cele nascute in Ianuarie

Doamnele nascute in luna ianuarie sunt conservatoare, dar, de asemenea, foarte ambitioase. Le vine foarte greu sa isi exprime sentimentele, iar atunci cand o fac, se asteapta la acelasi lucru dn partea partenerului. Ele cred ca au un nivel ridicat de intelectual fata de alti oameni.

Ce tip de femei sunt cele nascute in Februarie
Aceste femei au un mod de a gandi mai abstract. Nu toata lumea este capabila sa le inteleaga. De multe ori isi schimba starea de spirit, ceea ce inseamna ca va trebui sa va apropiati de ele cu rabdare. Aceste femei sunt foarte romantice, fiind capabile de orice pentru cei dragi, atat timp cat au libertate deplina.

Ce tip de femei sunt cele nascute in Martie
Femeile nascute in luna martie sunt foarte amabile, pana cand se supara. In caz contrar, ele sunt dragostoase si grijuli. Compania lor este o placere pentru multi oameni. Aceste femei se indragostesc foarte greu si nu apreciaza trucurile folosite de barbati pentru a le impresiona.

 

Citeste continuarea pe Bewoman.ro