Te cunosc de undeva 2017 LIVE VIDEO. Pepe şi Anisia Gafton le imită pe Cheeky Girls. Cine a câştigat ediţia

Te cunosc de undeva 2017. Sâmbătă, 14 octombrie, show-ul “Te cunosc de undeva!” se deschide cu un moment special. Pepe și Anisia Gafton se transformă în surorile Monica și Gabriela, de la Cheeky Girls.

14 oct. 2017, 16:50
Te cunosc de undeva 2017 LIVE VIDEO. Pepe şi Anisia Gafton le imită pe Cheeky Girls. Cine a câştigat ediţia

UPDATE: Personajul Mădălina Manole a ajutat-o pe Anisia Gafton să câştige ediţia a șasea a sezonului XII de la „Te cunosc de undeva!”

Te cunosc de undeva 2017. „E foarte frumos momentul. E chiar un moment pe care mi l-am dorit mult de tot”, spune Pepe, care va purta sâmbăta aceasta pe scena de la „Te cunosc de undeva!” părul lung, cu breton, și o rochiță roșie extrem de scurtă.

„Eu am luat lecții de canto pentru piesa asta”, adaugă Anisia. Și continuă: „Adevărul este că ne-am amuzat foarte tare în aceste roluri, mai ales de felul cum arătam. M-am și împiedicat, rochia îmi stătea într-o parte, am și dansat ca o căpriță… „.

Cât de bine reușesc Anisia Gafton și Pepe să le imite pe surorile Irimia, de la Cheeky Girls, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 14 octombrie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului „Te cunosc de undeva!”.

Anisia Gafton se transformă în Mădălina Manole, la „Te cunosc de undeva!”: „Pe scenă, am simțit o emoție foarte puternică și ciudată”

Mi-am adus aminte de turneele pe care le-am făcut cu Mădălina, de nopțile noastre de somn și nesomn, de toate poveștile noastre, ca fetele. A fost un moment foarte emoționant”, spune actrița Adriana Trandafir, una dintre concurentele acestui sezon.

Pentru acest rol, cel mai greu i-a fost Anisiei să-și rețină lacrimile, acolo, pe scenă: “Pe scenă, am simțit o emoție foarte puternică și ciudată. Nu mi-a fost ușor, pentru că abia m-am abținut să nu-mi dea lacrimile”, spune aceasta. Anisia mai spune că fredona de mică melodiile Mădălinei. “Cel mai mult îmi plăcea “Fată dragă”. Celelalte cântece mi se păreau triste. Îmi plăcea mult timbrul ei vocal. Avea o voce deosebită, transmitea foarte mult atunci când cânta”, mai spune concurenta de la “Te cunosc de undeva!”.