TE CUNOSC DE UNDEVA: Câştigător surpriză al ultimei ediţii

TE CUNOSC DE UNDEVA: A fost o ediţie specială, cu transformări foarte bine realizate şi momente emoţionante pe scenă, dar Adrian Enache a reuşit să facă cel mai frumos spectacol.

03 oct. 2015, 21:06

TE CUNOSC DE UNDEVA: Adrian Enache a întrecut toate aşteptările! A devenit celebrul Haddaway şi a făcut „cel mai bun show din această ediţie”. Vă mai aduceţi aminte de hitul „What is love”, lansat de Haddaway la începutul anilor ’90? Iată cum sună această piesă în varianta lui Adrian Enache aici. „Ţi-a picat un personaj care ţi-a adus cel mai bun show din această ediţie”, a punctat Andreea Bălan.

TE CUNOSC DE UNDEVA: În această ediţie, ruleta transformărilor a avut un cadou pentru Andreea Antonescu. Trebuie să interpreteze o melodie a Leonei Lewis, o artistă pe care o admiră foarte mult.

Îmbrăcată într-o rochie strălucitoare, Andreea a cântat din tot sufletul hitul „Bleeding love” şi a fost pe placul juraţilor. „Din partea mea, numai de bine. Felicitări, draga mea”, i-a spus Andreea Bălan.

TE CUNOSC DE UNDEVA: De obicei, Florin Ristei nu îşi arată emoţiile atunci când urcă pe scenă, dar de această dată a fost destul de greu să le ascundă.

Ruleta i-a dat un personaj complex, special şi foarte apreciat în România: Tudor Gheorghe.

Zis şi făcut! Florin Ristei s-a documentat, a studiat mişcările maestrului şi a reuşit să îl aducă la „Te cunosc de undeva”.