TE CUNOSC DE UNDEVA: Transformare uluitoare a unei vedete. O recunoaşteţi?

TE CUNOSC DE UNDEVA: A întrecut toate aşteptările! În pielea Mariei Ciobanu, Alina Eremia a reuşit să facă un spectacol de zile mari

25 apr. 2015, 20:09

TE CUNOSC DE UNDEVA: Nu mai e un secret pentru nimeni faptul că Alina Eremia poate orice, oricând, oricum. În această ediţie a show-ului, însă, a surprins cu o interpretare deosebită.

Din prima secundă în care o vezi îţi dai seama cât de bine seamănă cu Maria Ciobanu, ciocărlia muzicii populare româneşti. Îmbrăcată în costum tradiţional, cu celebra salbă la gât, Alina ne-a cântat cu drag şi voie bună.

TE CUNOSC DE UNDEVA: Ce se întâmplă atunci când doi artişti adevăraţi se întâlnesc pe aceeaşi scenă? Răspunsul este foarte simplu: ies scântei! Cezar Ouatu şi Miţă de la Bere Gratis au pregătit un moment special.

Hainele? La fel! Accesoriile? Identice! Atitudinea şi mişcările? Seamănă ca două picături de apă! Nu mai e nevoie de alte cuvinte… SHOW să fie!

TE CUNOSC DE UNDEVA: Cine se gândea că Oanei Sârbu îi stă atât de bine blondă?! Ruleta transformărilor i-a pregătit un personaj complex, foarte senzual, pe care a reuşit să îl interpreteze cu succes.

Combinaţia ideală sună cam aşa: o blondă, o voce foarte bună, cătuşe şi un talent deosebit. Ei bine, le avem pe toate! Iată un moment deosebit aşa cum doar la „Te cunosc de undeva” poţi vedea!