Tendinţe pentru unghii în 2018

Dacă vrei să fii cu adevărat în pas cu moda în acest an, unghiile nu ar trebui lăsate deoparte. Trebuie să cunoști toate ponturile care vin în materie de manichiură și tot ceea ce ține de aspectul unghiilor tale pentru a te asigura că întradevăr ești o fashionistă în adevăratul sens al cuvântului.

16 apr. 2018, 12:55
Tendinţe pentru unghii în 2018

Tendințe pentru modele de unghii la moda in 2018

Forma și lungimea

Dacă crezi că lungimea uluitoare a unghiilor este elementului cheie care va atrage privirile, află că te înșeli. Acest lucru era la modă și la mare căutare anii trecuți, însă dat fiind faptul că ilustrau clar un aspect nenatural, acest lucru trebuie evitat anul acesta, așa că ar fi bine să nu lași unghiile să fie foarte crescute și lungi.

Se pare că o construcție cu gel a unghiilor a fost înlocuită cu oja-gel, fiind cu mult mai practică. Aceasta oferă durabilitate manichiurii tale și pune pe primul loc un aspect natural în ceea ce privește lungimea unghiilor.

În ceea ce privește forma, aceasta ar trebui să fie rotunjită, ovală și nu pătrățoasă. Dacă totuși preferi forma pătrată, încearcă să rotunjești puțin colțurile. Unghiile ovale se pare că sunt mult mai practice în ultima perioadă și foarte multe vedete optează pentru acestea.

Culorile ojei

Se pare că sunt la mare căutare culorile puternice și unghiile într-o singură nuanță sau cele cu aspect „prăfuit”.

În ceea ce privește culorile specifice perioadei de primăvară și vară, poți apela la culori pastelate și cele ale curcubeului.

Bordo intens, ciocolatiu, violet, gri și negru se numără printre culorile predominante specifice perioadei mai reci a anului.

Cu luciu sau fără luciu?

Se pare că luciu nu mai este la modă anul acesta și a căzut în favoarea aspectului mat sau acel luciu metalic, care pare a se „agăța” de noile tendințe.

Dacă vrei să optezi pentru un luciu metalic, alege un gri-argintiu, albastru sau gri curat.

Cum aurul este mereu și el la modă, nu poate lipsi nici atunci când vorbim despre unghii și manichiură. Cu toate acestea nu trebuie abuzat de el și nu este recomandat să fie acoperit de luciu.

Chiar dacă luciu nu este foarte recomandat, nici un aspect mat în totalitate nu reprezintă cea mai grozavă alegere. O combinație între mat și puțin luciu nu este o idee rea, astfel poți fie să le combini pe o unghie, fie să alternezi.

Poți să faci un french folosind ca bază o culoare mată, iar pe vârful unghiei poți aplica o nunață lucioasă.

Folosește tehnica „Negative Spence”

Această tehnică constă în aplicarea ojei doar pe anumite porțiuni ale unghiei și nu acoperirea ei în totalitate. Ca bază de culoare vei apela la nuanța naturală a unghiei și indiferent pentru ce nuanță optezi pentru a realiza modelul, nu uita că o parte din unghie trebuie să rămână neapărat goală.

Poți opta pentru niște forme geometrice, împletituri sau un model asemănător plasei de păianjen. Unghia trebuie să fie neapărat netedă și cu un aspect îngrijit iar culoarea uniformă.

Indiferent pentru ce tip de model vei apela, nu face din acesta un stil rutinier și încearcă să apelezi la o nouă idee în fiecare zi!