Tentativă de suicid în Argeş. Un bărbat a ameninţat că se aruncă de la etajul patru al unui bloc

Autorităţile din Argeş au fost puse pe jar seara trecută de un bărbat de 38 de ani care ameninţa că se aruncă de la etajul patru al unui bloc din Piteşti. O oră şi jumătate au încercat să-l convingă să coboare. Abia după intervenţia unui poliţist, cu care era vecin şi în care avea încredere, bărbatul a renunțat.

RomaniaTV.net
12 iun. 2017, 07:15
Tentativă de suicid în Argeş. Un bărbat a ameninţat că se aruncă de la etajul patru al unui bloc

Bărbatul fusese părăsit de soție pentru ca o batea. Femeia a plecat de acasă împreună cu cei doi copii.

Pompierii chemaţi la faţa locului au intervenit cu o scară pe care însă bărbatul a aruncat-o. O oră şi jumătate au durat discuţiile, timp în care bărbatul s-a dezechilibrat și a fost de trei ori pe punctul de a se prăbuși în gol. Într-un final, un vecin, poliţist de meserie, a reuşit să îl convingă să stea de vorbă cu el. A intrat în casă, l-a imobilizat şi apoi la predat colegilor lui.

Bărbatul a fost coborât şi urcat într-o ambulanţă SMURD, după care a ajuns la secţia psihiatrie a spitalului Judeţean Argeş. El a cerut să stea de vorbă cu soţia pentru a o convinge să se întoarcă acasă. A discutat cu ea la telefon însă femeia i-a spus că nu mai suportă să fie bătută şi de aceea nu se va întoarce.

Citeşte şi Tentativă de sinucidere la „Beciul Domnesc”. Un deţinut a încercat să se spânzure în arestul central