Teolino, locul de unde copiii pot pleca cu braţele pline de jucării FOTO

Teolino este un nou concept de magazin cu jucării. Deschis de curând în Bucureşti, ideea inedită de business a prins foarte repede în rândul părinţilor, dar mai ales în rândul copiilor.

10 iun. 2016, 13:56

Concret, magazinul comercializează jucării second hand, de foarte bună calitate, cu preţuri mult mai mici faţă de cele noi.

Jucăriile sunt aduse din Marea Britanie, acolo unde conceptul de jucării reciclate funcţionează mult timp şi este foarte apreciat de comunitatea părinţilor.

Stocurile de jucării sunt completate de două ori pe lună, aşadar copiii au întotdeauna de unde alege.

Ne-am inspirat din magazinele de acest gen din Anglia, am crezut in aceasta idee si am pus-o in practica acum 1 an. De atunci am reusit sa convingem foarte multi parinti de avantajul cumpararii jucariilor de calitate la preturi foarte mici„, au declarat proprietarii magazinului.

Preţul jucăriilor poate fi şi cu 70-80% mai mic faţă de cele noi din magazinele de profil.

Potrivit proprietarilor magazinului, cele mai căutate jucării sunt păpuşile Lalaloopsy, maşinuţele metalice, figurinele LPS sau centrele de activităţi. Un alt avantaj al magazinului este faptul că foarte multe articole nu se găsesc în România. Pe rafturi veţi regăsi mărci renumite de jucării precum Hasbro, Disney, Fisher Price, Vtech sau Mattel.

Teolino este situat pe Strada Tineretului, nr. 4, în incinta Militari Residence.