TEORIA CONSPIRAŢIEI. NICIUN avion NU a lovit World Trade Center pe 11 septembrie 2001 VIDEO

În ciuda trecerii timpului, misterele legate de ziua de 11 septembrie 2001 sunt departe a fi elucidate. Există numeroase voci care afirmă că atacurile coordonate asupra Statelor Unite nu au fost, de fapt, ale unor grupări teroriste, ci parte a unui complex şi diabolic plan al guvernului american.

10 sept. 2015, 14:30
TEORIA CONSPIRAŢIEI. NICIUN avion NU a lovit World Trade Center pe 11 septembrie 2001 VIDEO

Analizate de-a lungul atâtor ani, imaginile pe care omenirea întreagă le-a văzut atunci la televizor nu mai par atât de credibile.

Citeşte şi PROFEŢIILE lui Nostradamus care s-au adeverit cu precizie

În primul rând avionul cursei 175 patrunde foarte uşor în al doilea turn al World Trade Center, fără să explodeze la impact. Aşa cum creatorul clipului menţionează, aripile subţiri ale avionului nu ar putea pătrunde intacte printr-o structură atât de groasă de oţel şi beton.

Următorul aspect nu poate fi pus de nimeni la îndoială. Urmărit cu încetinitorul, filmul relevă că, înainte de impact, aripa stângă a avionului trece prin… spatele unei clădiri alăturate, ceea ce nu poate fi decât rezultatul unei erori grafice a unui montaj video realizat în studio şi nicidecum posibil într-o filmare live.

Un alt film arată imagini de aproape ale etajelor inferioare ale clădirii şi grinzile de metal care se curbează din cauza supraîncălzirii. Curbarea metalului a provocat căderea etajelor unul câte unul, ceea ce a dus la prăbuşirea întregii clădiri.

TEORIA CONSPIRAŢIEI. NICIUN avion NU a lovit World Trade Center pe 11 septembrie 2001 VIDEO

Videoclipul a fost realizat de un reporter local de ştiri, iar în filmare se pot vedea grinzile metalice care se curbează din cauză flăcărilor de la etajul şase al clădirii.

Nu este clar momentul în care au fost filmate imaginile, însă deoarece clădirea era încă în picioare, se poate crede că aceasta a fost realizată cu mult timp înainte de prăbuşire, care a avut loc la ora 5:21 PM. Reporterul este singura persoană de pe stradă, deci evacuarea persoanelor din zonă pare a fi finalizată.

Există încă numeroase teorii ale conspiraţiei referitoare la atentatele din 11 septembrie. Unele persoane cred că Guvernul american a „lăsat atentatele să aibă loc”, în timp ce altele cred că autorităţile au avut un rol mai diabolic şi „au intenţionat ca atentatele să aibă loc”. Unele dintre teoriile conspiraţiei:

  • niciun avion nu a fost folosit pentru atacuri, deoarece aluminiul din care sunt fabricate acestea nu ar fi putut distruge oţelul din care erau construite Turnurile Gemene. Clădirile ar fi fost ţinta unor demolări interne controlate.

  • Pentagonul a fost lovit cu o rachetă de către oficialii Guvernului american

  • autorităţile au evitat intenţionat doborârea avioanelor

  • zborul United 93, care s-a prăbuşit pe un câmp din Pennsylvania, a fost doborât intenţionat de avioane ale armatei americane

  • agenţi israelieni au fost implicaţi în atacuri, deoarece FBI a prins cinci dintre ei filmând atacurile de pe acoperişul unei clădiri de locuinţe şi sărbătorind ulterior