TEST de PERSONALITATE. Care dintre aceste persoane va suferi primul un accident

TEST de PERSONALITATE. Priviţi cu atenție imaginea de mai jos. În ea veţi găsi patru prieteni care își spun "la revedere", fără să știe că pericolul îi așteaptă la cotitură. Fiecare dintre ei va suferi un accident, însă care este primul dintre ei? Răspunsul pe care îl vei da, spune multe despre personalitatea ta. Nu există răspunsuri adevărate sau false, ci doar puncte de vedere.

09 oct. 2017, 08:46
TEST de PERSONALITATE. Care dintre aceste persoane va suferi primul un accident

Persoana cu numărul 1

Ești un vindecător prin definiție. Ești înțelept, iar persoanele din jurul tău vin la tine pentru a-ți relata problemele și pentru a-i ajuta. Ești o fire empatică și te bucuri să îi ajuți pe cei din jur, potrivit secretele.com.

Elementele tale norocoase sunt: trandafirii, primăvara și telefonul.

Persoana cu numărul 2

Ești o persoană practică și nu îți place să te complici. Te definește realismul și găsești soluții pentru orice problemă. Pentru tine, fiecare zi este o binecuvântare.

Elemente norocoase: saloanele de înfrumusețare, înnotul și toamna.

Persoana cu numărul 3

Ești o persoană inteligentă și nu îți place să lași treburile neterminate. Indiferent ce proiect ai începe, îl duci la final. Nu accepți energiile negative în jurul tău și îți place să ajuți societatea, pentru a deveni mai bună.

Elemente norocoase: fotbalul, vara și testele de logică.

Persoana cu numărul 4

Ești foarte creativ! Tu faci dintr-o zi obișnuită o operă de artă și aduci mereu idei noi. În ceea ce privește serviciul, ești o gură de aer pentru șefii tăi. Cauți în permanență proiecte unice și noi.

Elemente norocoase: penele, iarna și obiectele de culoare roșie.

Citeşte şi TESTUL INIMII. Alege o inimă şi vei afla ce fel de iubită eşti