Testul DRUMULUI în viaţă: De unde vii şi încotro mergi

Afla care este drumul tau in viata cu acest test simplu si rapid!

31 oct. 2014, 15:41
Testul DRUMULUI în viaţă: De unde vii şi încotro mergi

Vrei sa stii unde te situezi acum, pe drumul vietii, si incotro te indrepti? Vezi ce iti rezerva viitorul si cum va arata viata ta, facandu-ti acest test. Analizeaza fotografiile din galeria de pe FEMINIS.RO si gandeste-te care
dintre ele te defineste cel mai bine. Alege o singura fotografie (cea care te atrage cel mai mult) si citeste apoi interpretarea!

Te defineste: AVENTURA

Vrei sa ajungi intr-un loc in care putini reusesc sa ajunga. Nu este o cale usoara, insa esti determinata si iti place sa te bucuri de lucrurile care ti se intampla, oricum ar fi acestea.

Traiesti fiecare zi fara sa ai mari asteptari si esti pregatita sa iti accepti soarta. Esti uimita de fiecare experienta pe care o ai si te bucuri atat de suisurile, cat si de coborasurile pe care viata ti le ofera.

Te defineste: dorinta de a te REALIZA

Nu stii exact cat timp iti va lua sa ajungi acolo unde iti doresti, insa esti convinsa ca merita asteptarea. Ai o viata imprevizibila si niciodata nu stii ce te asteapta dupa colt. Totusi, te poti bucura de orice iti rezerva viata, fie ele situatii placute sau mai putin placute.

Esti puternica si viata te va face sa fii si mai puternica. La final, vei observa cum experientele traite te-au modelat, fara sa iti dai macar seama.

Te defineste nevoia de: ODIHNA

Spre deosebire de ceilalti oameni, tu ai ajuns deja acolo unde iti doreai. Asadar, acum ai nevoie de o pauza in timpul careia sa iti tragi sufletul in liniste.

Odata ce simti ca ti-ai incarcat bateriile, o vei lua de la capat, pornind din nou la drum. Nu ai de gand sa te opresti aici, insa ai de gand sa te bucuri, pentru o vreme, de reusita.

DESCOPERA INTERPRETAREA COMPLETA A REZULTATELOR PE FEMINIS.RO.