Tily Nicolae suferă de o boală cumplită. Actriţa nu-şi mai poate ţine nici măcar fetiţa în braţe VIDEO

Cunoscuta actriţă Tily Nicolae se luptă cu o boală cumplită de nouă ani. Aceasta suferă de psoriazis, iar acum boala s-a agravat atât de tare încât nu-şi mai poate ţine nici măcar fetiţa în braţe. Tily a postat un mesaj cutremurător pe pagina sa de facebook în care explică drama prin care trece.

18 dec. 2015, 11:36
Tily Nicolae suferă de o boală cumplită. Actriţa nu-şi mai poate ţine nici măcar fetiţa în braţe VIDEO

Boala de care suferă Tily Nicolae s-a agravat în urmă cu un an. Acum, boala i-a răpit şi bucuria de a-şi ţine copila în braţe. actriţa a făcut public un video emoţionant şi a postat pe pagina sa de facebook un mesaj cutremurător prin care explică drama prin care trece.

„Acu’ 6 luni l-am sunat pe 66 ca vreau sa trag cateva cadre fiindca vroiam sa lansez un mesaj public. M-am trezit la cadru fara promter jucand in cel mai prost film al vietii mele. De abia atunci mi-am dat seama cat de mult ma afectase si imi pusese stapanire pe viata. Am tinut acest material video 6 luni pe desktop fara sa vreau sa il arat cuiva. Si asta pentru ca nu eram eu, aia zambitoare si fericita 24/24. Azi sunt atat de pregatita sa il arat lumii intregi incat vreau sa pun Stop si sa trec in 2016 cu speranta.

Ți-am spus de prea multe ori să pleci de unde ai venit!!!!!! Ți-am spus și cu vorba bună, și mușcând din dinți atunci când urlam de durere, dar și în plină suferință în sutele de nopți când nu puteam adormi. Să nu mai spun de câte ori ți-am spus atunci când inima îmi pleznea că nu mă lăsai să mă bucur de tot ce am mai scump pe lume. M-ai făcut pe mine, pe copila mea, pe bărbatul meu , pe familia mea, pe toți oamenii care se uită la mine să suferim. Și de acum încolo nu o să mai ai satisfacția asta…”, a scris Tily Niculae pe pagina sa de Facebook.