Tipuri de femei care NU îi impresionează pe bărbaţi

Dacă vrei să-i impresionezi pe bărbaţi, trebuie mai întâi să ştii care sunt acele lucruri care îi impresionează. Dacă nu ştii nimic singur şi faci presupuneri despre bărbaţi, atunci te vei trezi că ceea ce tu credeai că le place, în realitate, nu are nici un efect asupra lor.

15 nov. 2013, 21:01
Tipuri de femei care NU îi impresionează pe bărbaţi

Vezi ce tipuri de femei despre care se spune că îi impresionează bărbaţii, dar nu o fac:

Domnişoara mereu în pas cu moda

Prada, Fendi, Gucci, bla bla bla. În cele mai multe cazuri, el habar nu are despre ce fel de geantă ai tu, mai mult nici nu-i pasă de asta. De asemenea, nici nu este interesat de modelul de tocuri pe care tu te-ai cocoţat – dacă te place pe tocuri. Nu firma pe care o porţi contează pentru el, el este atras de modul în care tu te prezinţi. Stilul dezvăluie o mulţime despre tine, iar dacă arăţi ca o păpuşică care doar prezintă haine pentru o renumită casă de modă, te va eticheta ca pe o persoană lipsită de orice substanţă.

Domnişoara „nu mănânc”

Nu rămâne flămândă la întâlnire pentru că vrei să faci o impresie bună comandând o salată. Cum el va cere ce-i place şi tu ar trebui să procedezi la fel. Comandă un cheeseburger daca asta îţi doreşti. Nu-ţi fie teamă că îţi va rămâne sos pe buze, şterge-te sau şi mai bine, lasă-l pe el s-o facă. Încearcă numai să nu vorbeşti cu gura plină: nimeni nu va fi impresionat de aşa ceva.

CITEŞTE ŞI: Tipuri de femei dificile preferate de bărbaţi

Domnişoara cu studii înalte

Nu studiile şi titlurile tale l-au făcut să se îndrăgostească de tine, ci creierul şi şarmul tău. Sigur, este mândru de tine că eşti foarte educată, un lucru atât impresionant cât şi atractiv şi n-ar trebui să-ţi fie teamă s-o spui cu voce tare, însă dacă titlurile academice sunt singurul subiect pe care îl abordezi, atunci îl vei scoate din minţi. Un bărbat este mai interesat să vadă cum pui în practică ceea ce ştii, decât să te tot lauzi cu locul unde ţi-ai obţinut tu diploma.

Domnişoara ştie tot

Este ceva sexy în legătură cu femeia ambiţioasă şi concentrată pe carieră. Însă când amesteci afacerile cu plăcerea, mai ales la începutul relaţiei, atunci chiar este o problemă. Tu eşti cea defineşte job-ul, nu el trebuie să te definească pe tine. La urma urmei, bărbatul umblă după tine şi nu după o nouă carieră. Dacă ar vrea să petreacă câteva ore bârfind despre colegii tăi nesuferiţi şi şeful tău neînţelegător, probabil ar aplica la un job la firma ta şi nu ar mai veni la întâlniri.

Domnişoara „corp perfect”

În aceste zile, părul lung, fundul bombat şi abdomenul plat sunt foarte apreciate. Însă arată-i că ai mult mai mult de oferit decât un corp frumos. Bărbaţii vor mai mult decât nişte forme apetisante. Nu este nimic în neregulă cu o femeie care îşi accentuează curbele, însă ai grijă să nu treci graniţa de la “ispită” la “prost gust”.

Domnişoara regina frumuseţii

Te-ai întrebat vreodată de ce bărbaţii par că te abordează când tu „crezi” că arăţi rău, ai părul prins într-o banala coadă de cal şi porţi un pulover oarecare? Uneori bărbaţii sunt mai atraşi de femei atunci când sunt mai naturale. Frumuseţea nu poate fi niciodată ascunsă. Bărbaţii apreciază lucrurile mărunte aşa că nu trebuie să foloseşti o trusă întreagă de machiaj pentru a-i atrage atenţia. Lasă machiajul puternic şi lucios pentru ieşirea în club. Sigur vei fi mult mai apreciată atunci.

Citeste mai mult pe sfatulparintilor.ro