Top 10 cele mai fascinante lucruri despre sex

Sexul reprezinta una dintre cele mai mari placeri ale vietii si este practicat de marea majoritate a oamenilor. Topul de mai jos va dezvaluie 10 dintre cele mai putin obsinuite, dar in acelasi timp, fascinante lucruri despre sex  pe care, poate, nu le stiati pana acum. 

19 sept. 2017, 11:00
Top 10 cele mai fascinante lucruri despre sex

1. Sexul ajuta la pierderea kilogramelor

O fiinta umana consuma aproximativ 26 de calorii numai in timpul sarutului! Iar o partida viguroasa de sex, care dureaza in jur de 30 de minute, arde aproximativ 150 de calorii. Deci, daca faci sex de 7-8 ori pe luna… imagineaza-ti cat poti slabi intr-un an! Sarutul este foarte benefic si pentru dantura: surplusul de saliva obtinut prin sarut ajuta la igienizarea intregii cavitati bucale si reduce considerabil riscul aparitiei cariilor dentare. 

2. Pilozitatea pubiana

In Epoca Victoriana prostituatele isi lasau neatinsa intreaga pilozitate pubiana. Cam dupa anul 1400 femeile au inceput sa-si tunda sau rada pilozitatea pubiana, si asta dintr-un motiv cat se poate de practic: de frica paduchilor care isi faceau cuib in zona respectiva.

In Epoca Victoriana, insa, prostituatele nu-si mai tundeau deloc zona pubiana, mai ales cand voiau sa ascunda boli grave cu transmitere sexuala, precum sifilisul, care a suferit o adevarata explozie in perioada respectiva.

O perioada, inclusiv industria filmelor impunea parul pubian, pentru a ascunde mai bine organele genitale ale actorilor din scenele cu nuditate.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.