Top 3 zodii feminine care sunt capabile să ofere cele mai fierbinţi nopţi de amor. Ele sunt cele mai pasionale femei!

Momentele intime sunt foarte importante într-o relație, la fel și modul în care ne mișcăm în dormitor. Experiența se câștigă pe parcurs și nici o femeie nu se naște învățată.

30 oct. 2017, 14:28
Top 3 zodii feminine care sunt capabile să ofere cele mai fierbinţi nopţi de amor. Ele sunt cele mai pasionale femei!

Femeia BERBEC:

Aceste femei au o inteligență erotică ieșită din comun și au o imaginație foarte bogată când vine vorba de actul intim. Bărbații nu se vor plictisi alături de o astfel de femeie și nu vor mai vrea să plece din dormitorul acesteia.

Femeia berbec nu are inhibiții și nu se teme să-și exprime dorințele și fanteziile în fața partenerului. De obicei, se ghidează după instinct și funcționează de fiecare dată.

Nativele născute sub acest semn zodiacal consideră că amorul nu este doar o activitate fizică, ci trebuie să includă și sentimente. De aceea aceste femei nu suportă bărbații care nu se implică și emoțional în relația cu ele.

Femeia LEU:

Femeile născute sub acest semn zodiacal sunt cele mai înzestrate femei din punct de vedere fizic și, totodată, cele mai carismatice femei. Aceste femei atrag bărbații ca un magnet, iar odată ce au ajuns în dormitorul lor, nu vor să mai plece niciodată.

Femeile leu nu se grăbesc și se concentrează foarte tare pe preludiu pentru a avea un rezultat mai bun la final. Bărbați care au norocul să ajungă în patul acestor femei nu vor duce lipsă de nimic pentru că sunt cele mai pasionale femei din zodiac și-și scot în evidență toate atuurile.

Femeia CAPRICORN:

Femeile capricorn sunt foarte sensibile și de aceea ele fac dragoste și nu amor. Țelul lor principal este acela de a-și răsfăța partenerul în dormitor și sunt foarte atente la fiecare detaliu.

Pentru a se dezlănțui în dormitor trebuie neapărat să aibă sentimente sincere pentru partener și odată ce iubește bărbatului nu îi va lipsi nimic. Sunt adevărate feline în dormitor și sunt persoane tandre și afectuoase.

Dacă ești pe lista celor mai senzuale femei din zodiac, înseamnă că partenerul tău de viață este cu adevărat norocos pentru că alături de tine viața lui va fi ca de basm. Orice bărbat își dorește o femeie ca acesta pentru că în dormitor sunt profesioniste și lipsite de inhibiții, iar în societate sunt adevărate doamne.

Sursa: estisuperba.ro