TOP 4 zodii cu CAPUL ÎN NORI! Gemenii se numară printre ele. Vezi de ce

Horoscop: Poate ca ai observat, printre prietenii, colegii sau cunostintele tale, ca nativii din aceste zodii sunt cam aerieni si nu poti sa le captezi atentia sub nicio forma. Vezi despre ce zodii este vorba!

16 sept. 2015, 12:24
TOP 4 zodii cu CAPUL ÎN NORI! Gemenii se numară printre ele. Vezi de ce

4. FECIOARA

Este o zodie foarte dificila, pentru ca, pe cat este de perfectionista si de critica, pe atat de greu ii atragi atentia cu ceva. Fecioara se numara printre aceste zodii cu capul in nori, mai ales atunci cand subiectul despre care se vorbeste nu o vizeaza pe ea. Ii place sa fie singura care isi da cu parerea, asa ca atunci cand cineva vorbeste, zici ca ca pur si simplu isi pune dopuri in urechi si nu mai aude nimic.

Ai observat poate, intr-o conversatie cu Fecioara, ca la un moment dat ai senzatia ca o pierzi. Cel mai probabil se gandeste la ce mai are de facut pentru munca sau cu ce sa inceapa curatenia. Daca vrei sa ii atragi atentia cu orice pret, fa astfel incat discutia sa se invarta in jurul ei.

3. GEMENI

La Gemeni nu este vorba despre lipsa de concentrare, ci despre faptul ca sunt atenti… la prea multe lucruri. Din agitatia lor nu se naste decat un mare haos, chiar daca ei au cele mai bune intentii. Gemenii vor sa scrie o lista, sa manance, sa bea apa si sa vorbeasca la telefon, IN ACELASI TIMP. Asa ca ajunge sa fie una dintre aceste zodii cu capul in nori.

Citeste mai mult pe Revista Teo