TORTURAT ÎN STIL MAFIOT în Mehedinţi: Un bărbat a fost sechestrat, legat cu sârmă, bătut şi ars

Un bărbat din Mehedinti a fost sechestrat şi torturat. Întregul plan a fost pus la punct de un consătean abia ieşit din puşcărie care este acum căutat de poliţie. 

RomaniaTV.net
27 apr. 2015, 09:02
TORTURAT ÎN STIL MAFIOT în Mehedinţi: Un bărbat a fost sechestrat, legat cu sârmă, bătut şi ars

Scenele terifiante s-au petrecut în localitatea Cioroboreni din judeţul Mehedinţi. Victima îl cunoştea pe agresor. S-au întâlnit pe o uliţă, iar atacatorul l-a rugat pe bărbat să-l ducă acasă cu căruţa. La poartă, fostul deţinut l-a lovit pe bărbat în moalele capului, l-a tras în casa, unde l-a sechestrat, l-a legat cu sârmă de mâini şi de picioare după care i-a dat foc. 

„După ce m-a bătut, a luat o sticlă de diluant şi a aruncat-o pe mine. Şi a luat şi mi-a dat foc. (…) Puteam să mor. Eu repede mi-am scos bluzele şi le-am aruncat. Dar ars pe faţă, m-a tăiat pe la picior, pe la urechi”, a povestit victima pe patul de spital.

Rănit grav, bărbatul a reuşit cu greu să se elibereze din sârmele cu care fusese legat de mâini şi picioare.

„Am găsit securea cu care m-a bătut, am sărit din pat, am căzut jos. Am luat securea, mi-am băgat-o la spate aşa şi am dat cu picioarele şi am frecat sârma cu tăişul securii”, a mai povestit bărbatul agresat.

Bărbatul de 34 de ani are răni pe tot corpul şi mai multe oase rupte.

„Are o fractură de coastă la nivelul hemitoracelui stâng, iar pe partea dreapta are o fractura de peroneu. La nivelul coapsei drepte exista potential de infectare”, a declarat doctorul Lidia Popescu, director medical Spitalul Judeţean Drobeta Turnu Severin.

După atac, agresorul a mers în târg şi a vândut calul bărbatului. El abia ieşise din puşcărie. Acum este căutat de poliţişti.