Tot oraşul la picioarele romilor. Prinţul ţiganilor din Cluj s-a căsătorit la Gilău

Prinţului romilor din Cluj s-a căsătorit duminică, la Gilău. Naş i-a fost deputatul romilor, Nicolae Păun. Potrivit România TV, de la primar, care a fost chemat afară din primărie pentru a-i întâmpina pe miri aşa cum se cuvine şi până la preot, care a aşteptat aproape două ore ca alaiul să ajungă la biserică, toată lumea le-a stat mirilor la dispoziţie.

27 mai 2013, 15:06
Tot oraşul la picioarele romilor. Prinţul ţiganilor din Cluj s-a căsătorit la Gilău

Dragoş Aurelian Roşianu, prinţul romilor din Cluj, s-a căsătorit duminică în localitatea Gilău, iar cuvântul de ordine la această nuntă a fost luxul. La dispoziţia invitaţilor au fost puse mai multe limuzine, iar meniul a fost extrem de diversificat, mesenii delectându-se cu purceluşi de lapte, mai multe soiuri de peşte foarte scump, adus din străinătate, dar şi cu băuturi fine.

Atmosfera a fost întreţinută de Florin Salam şi de Sandu Ciorbă. Dragoş şi aleasa inimii lui au spus „DA” în faţa primarului, iar apoi au încins o petrecere chiar în curtea Primăriei, motiv pentru care au întârziat la cununia religioasă aproape două ore.

Mirele este nepotul lui Aurel Roşiianu, preşedintele Partidei Romilor din Cluj, iar naş de cununie i-a fost deputatul romilor, Nicolae Păun.