Toţi se aşteptau să urmeze o nuntă, dar a venit despărţirea. Cei doi formau un cuplu de mai bine de cinci ani

Katie Holmes, în vârstă de 39 de ani i-a spus adio lui Jamie Foxx după cinci ani de relație, la doar câteva luni după ce s-au afișat împreună în calitate de cuplu la un eveniment monden. Actrița a decis să se despartă de Jamie Foxx pentru că bănuia că acesta ar fi înșelat-o de mai multe ori, lucru care a dus treptat la erodarea încrederii.

RomaniaTV.net
30 iun. 2018, 09:41
Toţi se aşteptau să urmeze o nuntă, dar a venit despărţirea. Cei doi formau un cuplu de mai bine de cinci ani

Cea care a luat hotărârea ar fi fost fosta soție a lui Tom Cruise, potrivit tabloidului britanic The Sun. „Katie pur și simplu nu a putut trece peste probleme ei de încredere”, a declarat o sursă apropiată actriței pentru The Sun.

De la divorțul de Tom Cruise, Holmes și Foxx au insistat că sunt doar buni prieteni. În urmă cu doi ani, Jamie a fost forțat să nege că se întâlnește cu Katie în momentul în care a apărut în media o fotografie cu cei doi ținându-se de mână. Abia în toamna anului 2017 aceștia au recunoscut că formau un cuplu în mod oficial. 

Cei doi au luat măsuri drastice pentru a-și păstra relația secretă, dat fiind că existau zvonuri potrivit cărora o clauză prezentă în actele de divorț ale lui Katie și Tom Cruise îi interzicea acesteia să se afișeze public alături de alt bărbat cu care ar fi fost impicată într-o relație romantică.

Ani la rând, vedetele au ignorat vocile care susțineau că sunt împreună. Katie niciodată nu a dat declarații publice referitor la Jamie, iar el a negat de fiecare dată legătura dintrei ei atunci când era întrebat dacă sunt implicați într-o poveste de dragoste.  În august 2013, Katie a fost pentru prima dată asociată cu Jamie de către presă, la scurt timp după ce a divorțat de Tom Cruise, cu care a fost căsătorită timp de șase ani. În anul 2016, o prietena bună a lui Foxx a confirmat că el se întâlnea cu Katie Holmes și că era foarte fericit alături de ea.