Tottenham – Manchester United 0-1 în Premier League. VEZI CLASAMENTUL

Tottenham - Manchester United 0-1 s-a jucat în etapa a 22-a din Premier League. Marcus Rashford a marcat singurul gol al meciului, iar "diavolii" au ajuns la şase victorii consecutive de când echipa a fost preluată de Ole Gunnar Solskjaer.

13 ian. 2019, 11:32
Tottenham – Manchester United 0-1 în Premier League. VEZI CLASAMENTUL

Prima repriză a fost una echilibrată, dar Marcus Rashford a dezgheţat tabela în ultimele clipe. Lansat superb de Paul Pogba, Rashford a primit în marginea careului, după care a şutat în cross. Mingea s-a oprit în plasa laterală, iar Hugo Lloris a fost învins în cel mai prost moment cu putinţă. Paul Pogba a ajuns la patru goluri şi patru pase decisive, în mandatul lui Ole Gunnar. A urmat o repriză a doua în care Alli, Kane, Son şi Eriksen au dat tot ce au avut, dar nu au fost destul de inspiraţi la finalizare. De Gea a scos 11 şuturi expediate pe spaţiul porţii şi poate fi numit, fără îndoială, omul meciului.

Tottenham – Manchester United 0-1 (0-1)

A marcat: RASHFORD 44 (VIDEO AICI)

Tottenham: Lloris – Trippier, Alderweireld, Vertonghen, Davies – Winks (81 Llorente), Sissoko (43 Sissoko), Eriksen – Alli – Son, Kane.

Manchester United: De Gea – Young, Lindelof, Jones, Shaw – Herrera, Matic – Lingard (83 Dalot), Pogba (90McTominay), Martial (73 Lukaku) – Rashford.

Clasament