Un utilaj a căzut de pe o platformă pe Valea Oltului

Traficul pe DN7, Valea Oltului, s-a desfăşurat cu dificultate mai multe timp, după ce două dintre cele trei benzi ale drumului au fost blocate. Un utilaj a căzut de pe o platformă în localitatea Milcoiu din judeţul Vâlcea.

15 feb. 2017, 09:44
Un utilaj a căzut de pe o platformă pe Valea Oltului

UPDATE: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, începând cu ora 11:30, în judeţul Vâlcea, traficul rutier a fost reluat în condiţii normale pe DN7 Râmnicu-Vâlcea – Piteşti, la kilometrul 163, în zona Milcoiu. Circulaţia s-a desfăşurat pe o bandă, alternativ, dirijată de poliţişti,din cauza unui utilaj agricol care căzuse de pe o autoplatformă.

Drumul naţional 7 a fost parţial blocat, miercuri, la kilometrul 163, în zona localităţii Milcoiu, unde un utilaj care era transportat pe o platformă a căzut pe carosabil, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea. Din această cauză, două dintre cele trei benzi ale drumului au fost blocate.

Circulaţia autovehiculelor s-a desfăşurat alternativ, pe singura bandă rămasă liberă.

Citeşte şi Traficul pe Valea Oltului a fost reluat după ce şoseaua a fost curăţată de zăpada căzută de pe versanţi UPDATE