Trafic îngreunat pe Valea Prahovei. S-a circulat în coloană pe sensul de mers către Ploieşti

Traficul a fost îngreunat, duminică după-amiază, pe drumul naţional (DN) 1, pe Valea Prahovei, pe sensul de mers către Ploieşti. Pe tronsoanele Predeal - Azuga - Buşteni şi Comarnic - Nistoreşti s-a circulat în coloană.

02 apr. 2017, 15:14
Trafic îngreunat pe Valea Prahovei. S-a circulat în coloană pe sensul de mers către Ploieşti

UPDATE 20.00: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că începând cu ora 19.45 traficul rutier a revenit la valori normale pe DN1, Predeal – Azuga – Buşteni şi Comarnic – Nistoreşti.

Traficul este intens în zona Otopeni, pe sensul către Capitală.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţa, duminică după-amiaza, că valorile de trafic sunt în creştere pe DN1 Ploieşti – Braşov.

Pe tronsonoanele Predeal – Azuga – Buşteni şi Comarnic – Nistoreşti, maşinile circulau în coloană pe sensul de mers către Ploieşti, cu o viteză medie de rulare de 30 – 40 de kilometri pe oră.

Mai multe echipaje de la Poliţia Rutieră au fost prezente pe DN1 între Ploieşti şi Braşov, pentru fluidizarea traficului şi pentru prevenirea accidentelor.

Citeşte şi Locurile de cazare de pe Valea Prahovei şi pensiunile din zonele rurale sunt deja ocupate integral pentru vacanţa de Paşte