Trafic întrerupt pe podul Calafat-Vidin pentru lucrări de reparaţii

Circulaţia pe podul Calafat-Vidin va fi întreruptă miercuri, între orele 13.00-14.00, pentru lucrări de întreţinere şi reparaţie, a anunţat societatea comună româno-bulgară Danube Bridge Vidin Calafat ad Bulgaria, care se ocupă de administrarea podului Calafat-Vidin.

18 oct. 2017, 07:30
Trafic întrerupt pe podul Calafat-Vidin pentru lucrări de reparaţii

Potrivit Poliţiei de Frontieră, în intervalul orar 13.00-14.00 autovehiculele vor fi oprite în zonele adiacente Punctului de Trecere a Frontierei Calafat, până la momentul reluării traficului.

Conform sursei citate, Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu ţine permanent legătura cu autorităţile bulgare şi a dispus măsuri astfel încât la ridicarea restricţiei controlul de frontieră să se desfăşoare fluent şi operativ.

Poliţia de Frontieră le recomandă şoferilor să folosească toate punctele de frontieră deschise la graniţa cu Bulgaria şi să consulte aplicaţia „Trafic Online” disponibilă pe site-ul www.politiadefrontiera.ro, care prezintă o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp.