TRAGEDIE de la o insectă: Un poliţist a murit după ce a fost înţepat ÎN CAP de o albină

Sfârşit tragic pentru un poliţist de 38 de ani. Bărbatul, adjunctul şefului de post dintr-o localitate din Buzău a fost ucis de o albină în timp ce se afla în vizită la stupăria tatălui său.

RomaniaTV.net
12 iul. 2015, 06:32

Omul a intrat în şoc anafilactic după ce o albină l-a înţepat în vârful capului. Întreaga comuniatte este în stare de şoc.

Tragedia s-a petrecut în localitatea Brădeanu din judeţul Buzău. Bărbatul de 38 de ani era în concediu şi a venit în vizită la prisaca tatălui său. A vrut să-i dea o mână de ajutor, fără să ştie că vor fi ultimele lui clipe de viaţă.

Bărbatul a intrat în stupină fără echipament de protecţie, iar înţepătura unei albine în vîrful capului l-a făcut să cadă din picioare. Speriat, tatăl lui l-a urcat în maşină, dar a anunţat şi salvarea cu care s-a întâlnit pe drum, potrivit România TV.

O ambulanţă l-a preluat cândn încă era conştient şi l-a dus la spital. Acolo, medicii io-au făcut manevre de resuscitare, timp de o oră, dar bîrbatul nu a mai putut fi salvat.

Apicultorii din zonă sunt uluiţi. „Noi, stuparii de regulă avem nişte pastile care sunt contra alergiei şi primul ajutor, bem o pastilă din aia ca să rezistam până la un spital”, a explicat unul dintre ei.

Bărbatul suferea de diabet, iar acest lucru i-a diminuat şansele de supravieţuire. În urma lui a rămas o fetiţă de patru ani.