Dublă sinucidere la Oradea: Doi tineri s-au aruncat de un bloc cu 10 etaje. Au murit pe loc VIDEO

Doi băieţi cu vârste între 17 şi 20 de ani au murit, joi seară, după ce s-au aruncat de pe acoperişul unui bloc cu zece etaje din Oradea. Teribilul incident s-a petrecut cu puţin înaintea orei 19. Cei doi tineri nu au lăsat, din câte se pare, niciun bilet prin care să îşi explice gestul.

RomaniaTV.net
29 mai 2015, 03:08
Dublă sinucidere la Oradea: Doi tineri s-au aruncat de un bloc cu 10 etaje. Au murit pe loc VIDEO

TRAGEDIE LA ORADEA. Deocamdată nu se cunosc motivele pentru care cei doi ar fi ales o asemenea modalitate de sinucidere. La faţa locului au fost mobilizate echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă, care nu au mai avut, însă, ce să facă pentru victime. „Două echipaje cu medic s-au deplasat de urgenţă la caz. Victimele erau în stop cardio respirator, iar leziunile erau foarte grave, incompatibile cu viaţa, în special la nivelul craniului”, a declarat pentru BIHOREANUL dr. Emil Boţcău, purtătorul de cuvânt de la Ambulanţă.

Echipaje formate din poliţişti şi criminalişti au izolat zona parcului din faţa blocului, unde se află cele două cadavre. În bloc au voie să intre doar locatarii.În jurul imobilului s-au strâns câteva zeci de oameni care comentează tragicul eveniment. Cu toţii se declară şocaţi de gestul la care au recurs tinerii. Se pare că unul dintre ei locuia cu chirie în blocul C 15.Încep să apară mărturii cutremurătoare ale martorilor oribilei scene de pe stada Sovata din Oradea. Oamenii le-au povestit anchetatorilor că cei doi tineri şi-au dus gestul la bun sfârşit cu sânge rece. 

„Unul dintre martori a confirmat că i-a auzit pe cei doi urcând pe bloc şi că şi-au luat avânt (când s-au aruncat – n.r.)”, a precizat joi seară BIHOREANULUI procurorul Maria Cotrău, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, care face ancheta în acest caz.

„Din primele cercetări la faţa locului s-a stabilit că este vorba de o sinucidere. Se audiază în continuare martori pentru stabilirea concretă a împrejurărilor producerii evenimentului. Dosarul a fost înregistrat ca moarte suspectă. Nu există nici un alt indiciu că ar fi vorba de altceva decât de o sinucidere”, a mai precizat Cotrău. Deocamdată anchetatorii nu au stabilit identitatea celor doi morţi. Cert este că în buzunarul unuia dintre ei au găsit un proces verbal de contravenţie, însă nu este sigur dacă acesta îi şi aparţinea.