TRAGEDIE în Dolj. Trei morţi şi doi răniţi în urma unei altercaţii în care un tânăr a tras cu un pistol

Trei persoane au murit și alte două au fost rănite după ce un tânăr a folosit, vineri după-amiază, un pistol într-o altercație iscată în localitatea Palilula, comuna Bucovăț, județul Dolj, în timp ce se afla în vizită la o prietenă.

02 dec. 2016, 17:48
TRAGEDIE în Dolj. Trei morţi şi doi răniţi în urma unei altercaţii în care un tânăr a tras cu un pistol

Amelia Barbu, purtător de cuvânt al IPJ Dolj, a declarat pentru AGERPRES că altercația în care s-a folosit o armă artizanală a fost anunțată prin 112, la ora 16,45, iar polițiștii ajunși la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă.

Altercația produsă la Palilula, în care s-a folosit și o armă artizanală, în care mai multe persoane au fost rănite a fost sesizată prin 112. Polițiștii de la investigații criminale și criminaliștii ajunși la fața locului au constatat că aspectele sesizate prin 112 se confirmă„, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că un tânăr de 28 de ani din Timișoara, aflat în stare de depresie, care venise la Palilula după o prietenă de a sa, a avut o altercație, pornită de la un loc de parcare, cu mai mulți vecini și a folosit un pistol, împușcând mai multe persoane. În urma celor petrecute, un bărbat a murit pe loc, iar alte trei persoane au fost rănite. După ce și-a dat seama ce a făcut, tânărul timișorean s-a împușcat cu aceeași armă. Ulterior, au murit și fiul bărbatului decedat pe loc, precum și agresorul.

Localnicii spun că ucigaşul avea un atelier de confecţionat arme artizanale chiar în subsolul casei.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție și un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj care a preluat ancheta în acest caz.

Citeşte şi A vrut să oprească o bătaie într-un club şi a fost găsit mort peste câteva ore. Ultimul mesaj trimis iubitei