TRAGEDIE în Gorj: Un biciclist, OMORÂT de un şofer grăbit

Un accident extrem de grav s-a produs, în noaptea de luni spre marţi, în apropiere de Rovinari, judeţul Gorj. Un biciclist a fost ucis de un şofer grăbit, care mergea la muncă în Franţa. Impactul a fost devastator, omul a fost aruncat la câţiva metri și a murit pe loc.

06 oct. 2015, 05:16
TRAGEDIE în Gorj: Un biciclist, OMORÂT de un şofer grăbit

Accidentul a avut loc în comuna Bâlteni, judeţul Gorj. Bărbatul, în vârstă de 46 de ani, se întorcea acasă, cu bicicleta, de la un vecin. A fost izbit în plin de bolid care, potrivit martorilor, avea viteză mare, informează România TV. În urma impactului, biciclistul a fost aruncat la 20 de metri şi a murit pe loc. Bicicleta omului s-a făcut bucăţi, unele dintre ele au ajuns în copacii de pe marginea drumului.

Şoferul vinovat de producerea accidentului mergea împreună cu o rudă la muncă în Franţa. Ei spun că biciclistul ar fi traversat strada şi că le-a apărut în faţă din senin. „A venit un biciclist de pe partea cealaltă a drumului. Am auzit doar o bufnitură. Nu era echipat„, a declarat pasagerul din maşină.

Accidentul de circulaţie s-a produs, din primele cercetări, pe sensul de mers al autoturismului. Vom continua cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment rutier„, a spus poliţistul care a ajuns la locul faptei.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, ei trebuie acum să stabilească dacă biciclistul purta vestă reflectorizantă şi dacă şoferul îl putea evita.

CITEŞTE ŞI: Accident grav în Timiş: Un biciclist, spulberat de două maşini