Tragedie în Munţii Apuseni. O femeie a murit pe loc după ce a atins din greşeală un gard electric

O tragedie a avut loc în Poiana Vadului din Munţii Apuseni. O femeie a murit pe loc după ce a atins din greşeală un gard electric. Proprietarul, care voia doar să ţină animalele sălbatice la distanţă de grădina sa, a fost arestat preventiv pentru omor.

13 iul. 2016, 12:46
Tragedie în Munţii Apuseni. O femeie a murit pe loc după ce a atins din greşeală un gard electric

Tânărul în vârstă de 33 de ani, care şi-a înconjurat grădina din spatele casei cu un gard conectat la curent, nu era acasă în momentul în care a avut loc tragedia. Femeia avea 68 de ani şi ar fi încercat să treacă peste gardul electric.  Zona era foarte des folosită de săteni pentru a ajunge în cealaltă parte a satului.

„Luni, 11 iulie, după ce inculpatul, în prealabil şi-a împrejmuit grădina din spatele locuinţei cu un gard electric (fir textil cu inserţii metalice neizolate, conductoare de curent electric, folosit pentru paza animalelor), a conectat gardul respectiv la reţeaua electrică (la priza de 220 V), contrar instrucţiunilor de folosire a acestuia, plecând de acasă şi lăsându-l nesupravegheat, fapt care a condus la electrocutarea victimei C.P., în timp ce l-a atins. Victima a decedat imediat, deşi la faţa locului a sosit un echipaj medical de ambulanţă care a intervenit pentru acordarea primului ajutor”, transmite Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba, potrivit alba24.ro.

Tânărul de 33 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Acesta este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de omor.